Lütfen yardım..ön tamponu sürttüm :(

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cello4377
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cello4377

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar haftasonu ön tamponu park esnasında dalgınlıkla başka bir aracın tamponun sürttüm. 3 adet parmak ucu büyüklüğünde boya kalktı. Bunu en iyi nasıl halledebilirim. Yetkili servis mi yoksa aoutoking mi?

Ynt: Lütfen yardım..ön tamponu sürttüm :(

Ufak tampon hasarlarında Autoking hep tavsiye ediliyor. Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Hasar budur. bir bakıp fikir verebilir misiniz?

cizik.jpg

Rütuş ile halledilir üzülmeyin çok fazla bir hasar yok..

Valla bence bunu şip şak hallederler Autoking'te. Araba beyaz olduğu için müdehaleside sanıyorum daha kolay olur hatta.

Abi çok fazla bişi yok gibi ya, hemde tampon zaten. Araçlarımızı İstanbul gibi bir yerde kullanıyoruz, bu tarz şeylerin olması gayet normal, büyük bir kaza olmasın önemli olan o.

Gerçi siz ankaradaymışsınız o ayrı  :D

Arkadaşlar astradaki beyaz kar beyazı mıydı? arabam beyaz ama ne beyazı bilmiyorum:) autokingde bu beyazı aynen tuttururlar mı acaba?
Bir de ben ankarada yaşıyorum, Ankara'daki autoking de tecrübesi olan var mıdır?

Dert etmeyin, boya çıkmamış gibime geldi benim.

cello4377 link' Alıntı:
Arkadaşlar astradaki beyaz kar beyazı mıydı? arabam beyaz ama ne beyazı bilmiyorum:) autokingde bu beyazı aynen tuttururlar mı acaba?
Bir de ben ankarada yaşıyorum, Ankara'daki autoking de tecrübesi olan var mıdır?
Ben alırken Olimpik beyaz diye geçiyordu.

Geri