(lütfen Yardim)aracim Ve Horluyor Gaz Yemiyor.

aynı sorun bendede başladı

ya arkadaşlar sizler bu sistemleri nerede taktırıyorsunuz, ustalarınızın dünyadan haberi yok. çok ilginç ... araçlarınızda lpg de enjentör süresi benzine nazaran fazla. tek sorununuz budur ...

iyi ayarlasınlar. bizim yaptığımız montajlarda niye sorun yok ???

Ya kağan abi senin yer nerde Ankara'da.Bende Aksaraylıyım.Çocuklar memlekette olmazsa geçerken uğrayacam sana.

ankarada şu anda Yıldırımlar Sanayi sitesindeyim (batıkent) fakat daha büyük bir dükkana taşınmak üzereyim. beklerim tabii

Ya kağan abi senin yer nerde Ankara'da.Bende Aksaraylıyım.Çocuklar memlekette olmazsa geçerken uğrayacam sana.

demekki ecotech marka lpg sistemi taktırmamak lazım.Ecotechçiler hep sorun yaşıyor gördüğüm kadarıyla.Atiker taktırdım 2000 km oldu tık demedi araba.yakıt şehir dışında klima full açık 110 ykr.bizim burada lpg 1,5 ytl.

Böyle bir genelleme yapmak yanlış olur. 2 kişide sorun yaşandı diye bir marka kötülenemez veya 2 kişide iyi sonuç alındı diye o marka övülemez. bu işler uzun zamanda belli olur...

demekki ecotech marka lpg sistemi taktırmamak lazım.Ecotechçiler hep sorun yaşıyor gördüğüm kadarıyla.Atiker taktırdım 2000 km oldu tık demedi araba.yakıt şehir dışında klima full açık 110 ykr.bizim burada lpg 1,5 ytl.

Bugün yine bir başlık vardı arkadaşın biri yine Ecotech taktırmış ve memnuniyetsizliğini anlatan birkaç cümle de eklemiş.. Acaba markadan mı kaynaklanıyor?

Konuyu baya bi araştırdım. Genelde ilk çalıştırma, soğuk motorda çalışma sorunu başlığı altında toplanmış,bu sorun.

Yukarda yazmıştım benzinle bir müddet gezdim. Lpg de hiç kullanmadım. Bir de depoya 50 ytl lik benzin doldurdum.

Şu an için sorun yok.. Rolanti dengesizliği bitti. İlerde çıkar mı bilmem ama şimdilik yok. Benim size tavsiyem mutlaka ama mutlaka, deponuzda 50-60ytl lik benzin olsun... Benim sorunu halleden benzinle gezip alıştırma mı oldu, yoksa depoya benzin koydum ondan mı oldu (Çünkü busorunu yaşadığım zaman çeyrek depo benzin vardı) bilmiyorum ama tavsiye edilen yöntemler de bu (benzinle bi müddet aracı kullanmak, depoda benzin bulundurmak)

Senin depon tam dolu olsa da aynı sorunu yaşayacaktın .aracının ayarları düzelmişken tekrar gidip self mapping yaptır. enjektör sürelerini mümkün olduğu kadar yaklaştırsınlar. örnek benzinde 3 ms ise lpg de 3.05 falan olsun. yoksa aynı sorunu bir kere daha yaşamak zorunda kalacaksın.

Konuyu baya bi araştırdım. Genelde ilk çalıştırma, soğuk motorda çalışma sorunu başlığı altında toplanmış,bu sorun.

Yukarda yazmıştım benzinle bir müddet gezdim. Lpg de hiç kullanmadım. Bir de depoya 50 ytl lik benzin doldurdum.

Şu an için sorun yok.. Rolanti dengesizliği bitti. İlerde çıkar mı bilmem ama şimdilik yok. Benim size tavsiyem mutlaka ama mutlaka, deponuzda 50-60ytl lik benzin olsun... Benim sorunu halleden benzinle gezip alıştırma mı oldu, yoksa depoya benzin koydum ondan mı oldu (Çünkü busorunu yaşadığım zaman çeyrek depo benzin vardı) bilmiyorum ama tavsiye edilen yöntemler de bu (benzinle bi müddet aracı kullanmak, depoda benzin bulundurmak)

aynı sorunu ben de yasiyorum lpg'den oturu. bu sabah bi ozel opel servisine sordum lpg den kaynaklandigini soyledi. yapilacak bisi yok dedi :eek:

Geri