aynı sorun bendede başladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya kağan abi senin yer nerde Ankara'da.Bende Aksaraylıyım.Çocuklar memlekette olmazsa geçerken uğrayacam sana.
demekki ecotech marka lpg sistemi taktırmamak lazım.Ecotechçiler hep sorun yaşıyor gördüğüm kadarıyla.Atiker taktırdım 2000 km oldu tık demedi araba.yakıt şehir dışında klima full açık 110 ykr.bizim burada lpg 1,5 ytl.
Konuyu baya bi araştırdım. Genelde ilk çalıştırma, soğuk motorda çalışma sorunu başlığı altında toplanmış,bu sorun.
Yukarda yazmıştım benzinle bir müddet gezdim. Lpg de hiç kullanmadım. Bir de depoya 50 ytl lik benzin doldurdum.
Şu an için sorun yok.. Rolanti dengesizliği bitti. İlerde çıkar mı bilmem ama şimdilik yok. Benim size tavsiyem mutlaka ama mutlaka, deponuzda 50-60ytl lik benzin olsun... Benim sorunu halleden benzinle gezip alıştırma mı oldu, yoksa depoya benzin koydum ondan mı oldu (Çünkü busorunu yaşadığım zaman çeyrek depo benzin vardı) bilmiyorum ama tavsiye edilen yöntemler de bu (benzinle bi müddet aracı kullanmak, depoda benzin bulundurmak)