motor sıcaklık sensörü olabilir gibi.ama genede çok iyi incelemek lazım.tech2 ile veriler kontrol edilmeli ama çözülmücek diye bişey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MERHABA ARKADAŞLAR2000 model astra 1.6 16V otomobilim var.
aracıma 1 YIL önce sıralı lpg taktırdım.markası ecotech
bı sistemi taktırdıgımdan beri aracım genellikle yazın sıcak havalarda sabah ilK marşa bastıgım zaman benzinden lpg ye geçinceye kadar geçen sürede (yaklaşık 3 dakika) gaza basınca horultu yapıyor gaz yemiyor vede rölanti dalgalanması yapıyor.
benzinden çıkıp lpg ye geçer geçmez herşey düzeliyor.
bu sorunu çözmek için önce servisime gittim.orda sorunu çözemediler.
aracı arge,ye soktum hiç bir sorun gözükmüyor.bu sefer lpg yi taktırdığım yere gittim onlar da bi hayli ugraştılar ama sorunu çözemediler.
LÜTFEN ARKADAŞLAR EGER BENZER SORUNLA KARŞILAŞAN VARSA SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM
aracımı çok seviyorum fakat bu sorun beni araçtan bi hayli soguttu.
not: katiyen aracınıza lpg vs. taktırmayın.
ben pişmanım.![]()
![]()
Arkadaşım, 2 hafta önce ben de brc sıralı taktırdım.. Bende de aynı şekilde bir sorun var. İlk çalıştırmada hafif bir rolanti dalgalanması ve gazda da kesik kesik alma var. Aslında ben bunu pek kafaya takmıyorum, açıkcası ona buna kurcalatmak istemiyorum. Zira bunun dışında LPG ile bir sorunum yok.. Zaten ilk çalıştırmadan sonraki çalıştırmalarda herhangi bir sorun yok, lpg ye geçişte sorunsuz; hareket halindeyken de, çekiştede bi sorun yok.. Sadece il çalıştırmada bu sorunu(sorunsa eğer) yaşıyorum.. Bende aksine iyiki lpg taktırmışım diyorum..
MERHABA ARKADAŞLAR2000 model astra 1.6 16V otomobilim var.
aracıma 1 YIL önce sıralı lpg taktırdım.markası ecotech
bı sistemi taktırdıgımdan beri aracım genellikle yazın sıcak havalarda sabah ilK marşa bastıgım zaman benzinden lpg ye geçinceye kadar geçen sürede (yaklaşık 3 dakika) gaza basınca horultu yapıyor gaz yemiyor vede rölanti dalgalanması yapıyor.
benzinden çıkıp lpg ye geçer geçmez herşey düzeliyor.
bu sorunu çözmek için önce servisime gittim.orda sorunu çözemediler.
aracı arge,ye soktum hiç bir sorun gözükmüyor.bu sefer lpg yi taktırdığım yere gittim onlar da bi hayli ugraştılar ama sorunu çözemediler.
LÜTFEN ARKADAŞLAR EGER BENZER SORUNLA KARŞILAŞAN VARSA SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM
aracımı çok seviyorum fakat bu sorun beni araçtan bi hayli soguttu.
not: katiyen aracınıza lpg vs. taktırmayın.
ben pişmanım.![]()
![]()
Arkadaşım, 2 hafta önce ben de brc sıralı taktırdım.. Bende de aynı şekilde bir sorun var. İlk çalıştırmada hafif bir rolanti dalgalanması ve gazda da kesik kesik alma var. Aslında ben bunu pek kafaya takmıyorum, açıkcası ona buna kurcalatmak istemiyorum. Zira bunun dışında LPG ile bir sorunum yok.. Zaten ilk çalıştırmadan sonraki çalıştırmalarda herhangi bir sorun yok, lpg ye geçişte sorunsuz; hareket halindeyken de, çekiştede bi sorun yok.. Sadece il çalıştırmada bu sorunu(sorunsa eğer) yaşıyorum.. Bende aksine iyiki lpg taktırmışım diyorum..
![]()
bu sorunda aynı şekilde, LPG'de yanlış ayarlanan enjektör süresinden kaynaklanıyor... çok fazla sorun hissetmiyorsanız, yakıttan da memnunsanız bu şekilde devam etmenizde sakınca yoktur
Yanlız ben ilk çalıştırmadan (yani benzinli çalıştırmadan) bahsediyorum. Hatta ben denemek için LPG yi kapattım. Bu olay sırf benzinde ve sadece ik çalıştırmada 1-2dk bir olay.. Rolanti düşünce sorun yok zaten.. :good:
benim mesleğim LPG montajı. siz dediğimi yaparsınız aracınız sabahları soğuk motorda normale dönecek. 1 hafta aracınıza sadece benzinle binin. nacizane tavsiyemdir![]()