Lpg

ne kadar yakıyor aracınız ölçtünüz mü hiz lpg ile birde aracınızın km sin9i merak ettim tesekkür ederim

ist. trafiğinde 18-19 kuruş
otobanda 140-150 ortalama hızla 14-15 kuruş..

ya arkadaşım neden bilmediğiniz şeye yorum yapıyorsunuz acaba???
bilgi sahibi olmadan yorum sahibi olmayın.
doğrusunu bilmeyenlerde okuyup gerçek sanıyor..
bu kadar da sallamayın kardeşim ya.
ikiside birbirinden saçma yorumlar.
atiker kullanıyorum, satmıyorum bayisi değilim,
arabam benzinde kaç çeviriyorsa gazda da aynı. 6500 civarı yani...
gaz bitmeden de benzine geçmez hiçbir zaman...
sidik muhabbeti yapacağınıza biraz düşünün konuşmadan...
ayıp ya valla...

ne konuşacağımızı sana mı soracaz? sen kendi işine bak. ben duyduklarımı yazıyorum. atikerin enjektörünün tipine baksana su tesisatlarında kullanılan parçaları takmışlar bi boruya enjektör diye satıyorlar.
al sana linkini de vereyim. 1000 tl yi çöpe atmak isteyen varsa atabilir..

http://www.ankaraotogazmontaj.com/images/enjektor_atiker.jpg

ne konuşacağımızı sana mı soracaz? sen kendi işine bak. ben duyduklarımı yazıyorum. atikerin enjektörünün tipine baksana su tesisatlarında kullanılan parçaları takmışlar bi boruya enjektör diye satıyorlar.
al sana linkini de vereyim. 1000 tl yi çöpe atmak isteyen varsa atabilir..

asıl sen kendi işine bak. seviyesiz muhabbetlerine devam etmek için bana sormana gerek yok tabi ki. beni ilgilendirmez.
çevrende o kadar demekki işte duyduklarına bakarak anlamak kolay.
dış görünüşüne bakarak işlevi ile ilgili kullanmadan bilmeden hala konuşuyorsun.
devam et sen saçmalamalarına. ben daha fazla yazmıycam belli seviyeyi iyice düşüreceksin çünkü...

hatta şöyle diyeyim atikerin enjektörü bile yok selenoid valf kullanıyor. sadece kapakları açıyor Allah ne verdiyse gazı salıyor...

lafa turşu olan sensin. durup dururken laf söyleyende sensin. ne seviyesinden bahsediyorsun? sana mı kaldı bizim muhabbetimizi eleştirmek.. sen boşver de kendi işine bak...
ayrıca malzeme kalitesi demek malın markanın kalitesi demek. sen sadece kendini kandırıyorsun. bırakta başkalarını kandırma...

arkadaşlar.. yavaş biraz.. ayıp oluyor.. tamam tatsızlıga gerek yok.. sakin bi şekilde.
karşılıklı laf dalaşı yapmayın.. ne gerek var. sizinle alakası olmayan markalar için burda birbirinizi yiyorsunuz.. sizene.boş verin. herkes yorumunu yapti. isteden istedigi markayı alir.

kimse çocuk degil.. herkesin aklı var.. sadece yorum yapalım. tabi seviyeli bi şekilde. kimseyi tahrik edecek şekilde degil..

Saygılar

forum donanım haberden bir yorum...

Benim Focus'da BRC var, motor çalışırken arabanın önünde dikilince enjektörlerin sesinin duyabiliyorum ama arabanın içinden hiç duyulmuyor. İkincisi LPG kitinde selenoid valf değilde gerçekten enjektör kullanılıyorsa muhakkak ses olur. Landi Renzo Bosch enjektör kullanır ve seslidir, Prins Japon Keihin enjektörlerini kullanır ve biraz seslidir, BRC kendi üretimi BRC enjektörlerini kullanır ve biraz seslidir. Bu saydıklarım selenoid valf olmayıp gerçek enjektörlü kitlerdir. Ha bunun yanında Atiker, Tartarini falan Valf kullanır (valtek, vs.), bunlar gerçek enjektör değillerdir ve sessiz çalışırlar.

Size tavsiyem arabanın içinden duyulmayan bir sesi kafaya takmamanız ve gerçek enjektörlü bir sistem taktırmanız.

arkadaşlar.. yavaş biraz.. ayıp oluyor.. tamam tatsızlıga gerek yok.. sakin bi şekilde.
karşılıklı laf dalaşı yapmayın.. ne gerek var. sizinle alakası olmayan markalar için burda birbirinizi yiyorsunuz.. sizene.boş verin. herkes yorumunu yapti. isteden istedigi markayı alir.

kimse çocuk degil.. herkesin aklı var.. sadece yorum yapalım. tabi seviyeli bi şekilde. kimseyi tahrik edecek şekilde degil..

Saygılar

ne tahriki ya adam gelmiş. bize laf sokmaya çalışıyor. gelsin adam gibi yazsın yazacağını.

Geri