Lpg

uguryilmaz2001

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracıma lpg taktırmak istiyorum ama o kadar çok marka varki hangisi iyidir hangisi uyumludur bilmediğim için karar veremiyorum bilgisi olan arkadaşım varsa hangi markayı tavsiye eder Ankarada neresini tavsiye eder bu konuyla ilgili çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

zavoli, brc, atiker

forumda araştırırsan bu konuyla ilgili baya bi başlık bulursun...ancak ben brc tavsiye ederim.2 yıldır brc fast kullanıyorum ve daha hiçbir sorunla karşılaşmadım.ama iişçilik çok önemli...atiker kullanan ve memnun olan birçok arkadaş da var..yani iişin aslı temiz bir işçilik,sağlıklı bir montaj...ben ankarada ANELSAN a taktırmıştım.çgayet iyi bi yer...ama forumda gaz işiyle uğraşan ustalarımız da var...kolay gelsin

arkadaşlar stefanelli hakkında bir bilginiz varmı

ben brc fest taktırdım iki gün oldu yakıt durumunu depo bitince söylerim gayet iyi bence

2 yıl kullandım atikeri bir sorun yaşamadım toyota aracım vardı ama iş opele binince deişti atikerde kötü değildir sorun çıkarmadı hiç karar senin :)

lavato easy fast var cok memnunum

Atiker iyidir.Fazla para vermeye gerek yok bence.

brc derim bu konu daha öncede acılmıştı ararştırırsanız orda detaylar yazıyor bi bakın derim.

arkadaşlar aracıma lpg taktırmak istiyorum ama o kadar çok marka varki hangisi iyidir hangisi uyumludur bilmediğim için karar veremiyorum bilgisi olan arkadaşım varsa hangi markayı tavsiye eder Ankarada neresini tavsiye eder bu konuyla ilgili çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
Uğur kardeş bence lpg taktırmadan önce iyi düşün ayda 1500 km altında yol yapıyorsan bence lpgye gerek yok derim.Birde lpg ile ilgili bu sitede çok sorun yaşayan var.Bilmem takip edebiliyormusun bunlarıda gözönüne almakta fayda var.

Geri