lpg yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectra43

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
yeni aldığım opel vectra 2,0 cd takılı olan daha önce hiç duymadığım aldesa sıralı sistem burada servisi de yok bilgi edinemedim. nasıl bir marka kullanan varmı ve yakıt çok fazla gibi bu sistemden kaynaklanan sorunmu veya güzel bir ayar yapılnca düzene girermi.

mersinde bi yerde görmüştüm ;hep aldesa takıyolardı,italyan olduğunu söylemişlerdi ama fiyatı biraz düşük olduğu için şüpheli yaklaşmıştım;laptopla güzel bi ayar yapılırsa bence düzelir...

teşekkürler

Teşekkürler Webbe kardeş bu liste aygaz kampanyasına katılan bayilerin listesi bana en yakın eskişehir ve afyonda varmış sanırım inşallah düzelir çünkü fazla yakıt etkilemeye başladı aldesa ucuz da değil ama yaygın değil sanırım inşallah düzgün bir sistemdir ayar tutar!!!

coşkun kardeş sanırım herşey yazılımda bitiyor aldesa olmasa kolay burda var ama zor olan bizim burda olmaması gideceğiz artık akü sökülünce tüp beyni kendini sıfırlarmı? ayarlar yeniden bozulurmu

Son düzenleme:
sevgılı arkadaslar
kotu lpg markası yoktur
kotu montaj kotu ıscılık vardır
aldesa guzel markadır
bılen bır usta elınde laptopa baglandıgında en ıyı sonucu alırsın emı ol saygılar her turlu lpg arızasını danısabılırsın yardımcı olurum

webb kardeş doğru söylüyorsun montajda hiç işcilik yok kabloların üzeri dahi açık bazı yerlerde işte böyle ustalar her usta böyle yapıyor izlenimi veriyor birde sorum var kardeş akü sökülünce lpg nin beyin sıfırlanırmı ayar gerekirmi tekrar

ecu hafızası sıfırlanmaz bılgısayardan yenı bılgı vermedıkce
ancak kablolar cok tehlıkelı enjektore gıden ecudan gelen sase kablosu
ve tabıkı lpg yakıt boruları
tadılat yapılması elden gecmesı gerekebılır sase bıle cok onemlıdır
sıralı sıstemlerın en onemlı ozellıgı bılgısayar kontrollu olması manuel ayar yapmak ımkansız sayılır ıllakı laptop olacak programı olacak
ne soylesek bos sen bu aracı yetkılı aldesa servıse goturmek zorundasın 3 5 lıradan kacma boruları kablolarıda tadılat yaptır ıyılestır.

Son düzenleme:
Geri