LPG yakıt oranı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan my_fat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yakıt cok artıyor yaa.

my_fat arkadaşım lpg yi aldığınız istasyon bile farkettiriyor. aygazın 2-3 aydır katkı olayından dolayı lpg de fazla yaktırdığını, lpg filtresini tıkadığını gerek bu forumdan gerek başka forumlardan gerek se yakın çevremde lpg li araç kullananlardan okuyor ve duyuyorum. ben shell gas ve pogaz alıyorum. gazı değiştir ve bir dene bence.

Abi bu Aygaz biton reklamı boşunamı yaptı yaaa katkılı, motoru temizler, daha az yakar felan diye :)

ya şu filtreleri normal ustalar sokup bakamaz mı ılla 120 km uzaktakı servısemı gıdecem ben ya

my_fat arkadaşım lpg yi aldığınız istasyon bile farkettiriyor. aygazın 2-3 aydır katkı olayından dolayı lpg de fazla yaktırdığını, lpg filtresini tıkadığını gerek bu forumdan gerek başka forumlardan gerek se yakın çevremde lpg li araç kullananlardan okuyor ve duyuyorum. ben shell gas ve pogaz alıyorum. gazı değiştir ve bir dene bence.

ipragazdan aldım son aldıgımda ama ıcınde bı mıktar aygaz vardı... fıltre tıkalıyısa baska gaz kullansam bıle duzelır mı....?
illa filtreyı sokup baktırmam mı lazım...

bence de lpg yi takan yerde bi ayara baktır.o kadar yakması anormal bi durum.

ayarına baktırdım ama fıltresıne baktıramadım ama baktıracam

bir çok sitelerde aygaz ın içindeki mühteviyattan dolayı katkı maddeleri yani filtreleri yağladığı ve bununda çok lpg yakamasına aracın sebep olduğu yazılıp çiziliyor. bir filtrenize baktırın olmadı değiştirin filtrenizi.

Geri