Lpg taktıracaklar birleselim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrekaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bende lpg taktırmakta ç0k kararsızım taktırırsam atiker düşünüyorum. bizim burası (SİNOP) küçük bir yer yılda ortalama 6000 km yapıyorum . yaklaşık 3000 km si şehir içi. yani evden iş yerim 1.5 km kışın motor ısınmayınca lpg ye geçmiyormuş. 1.5 km de de motor ısınmayacağına göre lpg ye geçmeden ben işe varmış olacam. uzun yoldada zaten araba az yakıyor (yeni ölçtüm 0.215 YTL yaktı benzin 3.45 ytl iken). sizce ben lpg taktırmalımıyım bu arabaya 4-5 sene daha binerim. yorumlarınızı bekliyorum

T5aktir Derim Her Ne Olursa Olsun Benzinin Litresi Olmuş 3500ytl Hergecen Gün Zamam üstüne Zam Ne Olcak Bu Halimiz.

Eğer LPG taktırırken 3'ü 5'i aramayım diyorsanız Ostim'de Üstün otogaz BRC'yi 1700'e takıyor.İşçilikleri süper,motoru delmeden monte ediliyor.1,5 gün sürüyormuş montajları o yüzden ama emme manifoltunu indirip içine yerleştiriyorlar.Bana göre şu an 1 numara onlar,şiddetle tavsiye ederim...

arkadaşlar bende lpg taktırmakta ç0k kararsızım taktırırsam atiker düşünüyorum. bizim burası (SİNOP) küçük bir yer yılda ortalama 6000 km yapıyorum . yaklaşık 3000 km si şehir içi. yani evden iş yerim 1.5 km kışın motor ısınmayınca lpg ye geçmiyormuş. 1.5 km de de motor ısınmayacağına göre lpg ye geçmeden ben işe varmış olacam. uzun yoldada zaten araba az yakıyor (yeni ölçtüm 0.215 YTL yaktı benzin 3.45 ytl iken). sizce ben lpg taktırmalımıyım bu arabaya 4-5 sene daha binerim. yorumlarınızı bekliyorum

Hiç bulaşma derim o zaman LPG işine

chatin arkadaş saol fikrin için sessizlik önemli.....

bence hiç gerek yok zaten motor ısınmadan devreye girmiyorlar 3000 km sehir dışında km de 4 ykr tasarrufun olsa yılda 120 ytl eder 8 benede atiker parası çıkmaz bence değmez elletme arabanı

bence hiç gerek yok zaten motor ısınmadan devreye girmiyorlar 3000 km sehir dışında km de 4 ykr tasarrufun olsa yılda 120 ytl eder 8 benede atiker parası çıkmaz bence değmez elletme arabanı

teşekkürler yorumun için. birde lpg li arabaların ateşleme bobini çabuk yanıyormuş. butür sorunlardan korkuma lpg den uzak kalıyorum. malum burası küçük yer bi arzalansa samsuna gitmemiz gerekecek.

Sayın Mustafa 57,

Ateşleme bobini en sık arıza yapan parçalardan biridir ve Konunun LPG ile bağlantısı bulunmamaktadır. LPG'nin tutuşma sıcaklığı benzine göre farklıdır. Ateşleme bobininden kaynaklanan ufak bir tekleme sorunu benzinde kendini ufak ufak hissettirir ve genelde kullanıcılar bu durumu farketmez. LPG'DE ise tutuşma sıcaklığı nedeniyle hemen kendini hissettirir.

Maalesef Opel araçlarında bu parça 100.000 km civarında arıza vermeye başlamaktadır. Orjinal Ateşleme bobininin 130 YTL civarında olduğunu düşünürsek, ki bu ücret bir depo benzin parasından çok daha düşüktür, her ne koşul altında olursa olsun LPG yinede üstün tasarruf özelliğini korumaktadır.

Saygılarımızla

MOCAN OTOGAZ

KAAN ARSLANLI

teşekkürler yorumun için. birde lpg li arabaların ateşleme bobini çabuk yanıyormuş. butür sorunlardan korkuma lpg den uzak kalıyorum. malum burası küçük yer bi arzalansa samsuna gitmemiz gerekecek.

Son düzenleme:
ben KUTAHYADAN yazıorum burada kendine guvenen usta yokmu dicem zaten 2 yer takıo 2side çıkar bide o zaman bende bişey diyemem dolayısıyla fiyatlarıda yuksek öle azda deil ama guven vermiolar bana ne yapayım bilmiyorum LPG taktırmak istiyorum ama randıman almayan adamları görünce 2 kez kapısından döndum 2sine önümde tartıştı bu 2 yerle sorun bence USTALARDA bitio bi passat geldi mahvolmus birde vectra geldi oda mahvolmus sizce ne yapayım.

ya bende cumaya kadar taktırmam lazım bayburta gıdıcem 3000km yol benzıne verceme tupe verıyım istanbuldayım ben 1,400 astra g ne dıyosunuz ne onerıyosunuz?

Geri