Lpg taktıracaklar birleselim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrekaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sevgili arkadaşlar,
yaklaşık 1 ay önce zafira 1.6'ya BRC MY 07 taktırdım. ortalama 178 Ykrş yakıyor. güç düşüklüğü vb . hiçbir sorun yaşamadım.
LPG dönüşümde sanırım dikkat edilecek noktalar şunlar:
1. marka : Ben BRC ve Teleflex arasında kararsız kaldım. Teleflex henüz yeni olduğu için açıksası korktum. BRC ise yaklaşık 250.000 km. tecrübe edilmiş. kararı mutlaka siz verin.
2.servis: iyi bir servis ve usta şart. ben Kayra Otogaz'da Tufan Usta ile bu işi yaptım. 100 üzerinden 100 puan. ( 0312 386 00 00 )
3. fiyat: 30 gün önceki fiyatlardır, opel zafira içindir. diğer modellerde farklı olabilir.
teleflex 2.200 YTL (500 peşin, 1.700 YTL/5)
BRC 1.750 ( max. 4-5 taksit )
Atiker 1.200 ( kampanya var 10 taksit)
prins: 2350 YTL. (peşin

SAYGILARIMLA...

irtibat no:
teleflex : tunalı oto (serdar bey) 0312 354 90 60 İstanbul Yolu 7. Km No:265/1 Macunköy /ANKARA www.tunali.com.tr
BRC+ATIKER+PRINS : kayra otogaz Uzayçağı Caddesi 215.Sokak No:20 Ostim / ANKARA Tel : 0 (312) 386 00 00 http://www.kayraotogaz.com

bende 8ay önce lavato taktırdım.gayet memnunum.taktırırken bi kaç usta atiker taktır demişti.ama ozamanlar atiker yeni piyasaya girdiği için güvenip taktıramadım.aydın'da atiker takanlar çok memnun sadece işçilik iyi ollsun yetio arkadaşlar.Yanlız "VOLTRAN" taktırmayında.taktıranlar bin pişman.Lavatoyuda önerebilirim.Süper bi lpg kiti.taktıralı 8ay oldu 15bin km yaptım hiç bir sorun yok maşallah:) Valla benim usta lpg kiti nekaddar kalite olursa olsun işçilik olmadıktan sonra hiç bir işe yaramz ddi.bence haklı:D

arkadaşalr ben taktırcam şimdi yeni aldıgım aracıma gittim gördüm başında işciliklerini izledim gördüm inan resmet motoru heryerini 4 4lük yapıp montajını veriyorlar kısmet derse 1 ay içeirisinde yaptıracagım Mocan Otogaz 2A Mühendislik, BRC GAS yetkili bayisidir. AYNI ZAMANDA ÖDÜLLERİNİ GÖRDÜM ADAMALRIN 9 ŞUBAT 2008 TARİHİNDE ANTALYA'DA DÜZENLENEN BAYİİLER TOPLANTISINDA " EN SORUNSUZ BAYİİ" ÖDÜLÜMÜZÜ ALMANIN HAKLINI KAZANMIŞLAR FİYAT OLARAKTA PEŞİN 1.450YTL TAKSİT 10AY 1580 YTL FİYAT ALDIM BRC MARKA MOTORU ACTIGINIZ ZAMAN GAZLA İLGİLİ HİÇ BİRŞEY GÖRÜNMÜYOR O KADAR GİZLİ MONTAJLARI EGER GİDERSENİZ DİREK ferhat USTA İLE GÖRÜŞÜN BU İŞİN EHBABI OLMUŞ.UMARIM İŞİNİZE YARAR UMARIM.http://www.mocanotogaz.com.tr

taktıracaklar varsa birleşelim

kimse taktırmaycak galiba :)

valla arkadaşlar bende taktıracam prins den memnun olanda var atikerdende lovatadanda brcdende baya bi karıştı kafam yani

senin kafan hangisine yatıyosa eger onu taktır ozman arkadaşım bence dogrumu sonra kafan karışmasın.

Sayın ferhil06,

Hakkımızdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Teknik ekibimiz her zaman müşterilerimizin emrindedir.

Saygılarımızla

MOCAN OTOGAZ

Kaan Arslanlı

arkadaşalr ben taktırcam şimdi yeni aldıgım aracıma gittim gördüm başında işciliklerini izledim gördüm inan resmet motoru heryerini 4 4lük yapıp montajını veriyorlar kısmet derse 1 ay içeirisinde yaptıracagım Mocan Otogaz 2A Mühendislik, BRC GAS yetkili bayisidir. AYNI ZAMANDA ÖDÜLLERİNİ GÖRDÜM ADAMALRIN 9 ŞUBAT 2008 TARİHİNDE ANTALYA'DA DÜZENLENEN BAYİİLER TOPLANTISINDA " EN SORUNSUZ BAYİİ" ÖDÜLÜMÜZÜ ALMANIN HAKLINI KAZANMIŞLAR FİYAT OLARAKTA PEŞİN 1.450YTL TAKSİT 10AY 1580 YTL FİYAT ALDIM BRC MARKA MOTORU ACTIGINIZ ZAMAN GAZLA İLGİLİ HİÇ BİRŞEY GÖRÜNMÜYOR O KADAR GİZLİ MONTAJLARI EGER GİDERSENİZ DİREK ferhat USTA İLE GÖRÜŞÜN BU İŞİN EHBABI OLMUŞ.UMARIM İŞİNİZE YARAR UMARIM.http://www.mocanotogaz.com.tr

teknik ekibiz güzel devamı diliyorum herzman eger taktıracak arkadaşlar var ise onlara burda yardımcı olabiliyosak eger ne mutlu BENİM KANATIM BRC KULLANDIGIM BİLDİGİM MARKA .İYİ GÜNLER DİLERİM

sizlere bilgi olarak katkım olsun ki bende atiker var ve gayet memnunum fakat geçen gün 30 derecede devreye girmesi için ayar yaptırmaya gittiğimde bu kitlerin ayarını yapan elinde laptop dolanan biri vardı. kendisi prins ve brc nin elektronik enjektörde 1 numara olduğunu ve kendi aracında prins kullandığını söyledi. ha atiker için ne dersin dedim . hiç sorun yaşayıp yaşamadığımı sorunca benim hayır cevabım üzerine o zaman sorun yok dedi. şimdi atiker olmuş 1000 ytl civarı sanırım en ucuzu brc de en ucuz 1450 ytl gibi görünüyor. burada 350 ytl yi düşünen olabilir olmayabilir onu bilemem ama kit kalitesi olarak brc ve prins daha kaliteli o yadsınamaz. ama ben yine söyleyeyim ki atiker den bir sorun yaşamadım.

benim atiker ile brc arasında tek gördüğüm aralarındaki sesin çok farklı oluşu. nedendir bilmem ama sizde gidin dinleyin atiker brc den çok ama çok sessiz. geçen gün birdaha dinledim özellikle sessiz bir yerde hemde arada ses olarak çok fark. atiker çok sessiz brc nin yanında.

servis olarak ben üstün otogazı önerebilirim işçilikte birçok yerden methini duydum ve bende tecrübe edindim. ama bu sadece benim gittiğim ve memnun kaldığımdan dolayı bir bilgi veya bir öneri. reklam değil yani.

bilginize

Geri