ne kadara mal oldu hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
300 tl, 6 taksit de yaptılar. senelerdir beklememe değmezmişne kadara mal oldu hocam
300 tl, 6 taksit de yaptılar. senelerdir beklememe değmezmiş
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
lpg için yer kalmamış abi zaten. [emoji3] lpg yi silindir taksalardi araba içinde oturmaya yer olmazdı heraldeKardeşim bu benim aracın bagajı düşünsene burada kocaman silindir şeklinde bir tank olduğunu
![]()
lpg için yer kalmamış abi zaten. [emoji3] lpg yi silindir taksalardi araba içinde oturmaya yer olmazdı heralde
bende yedek tekeri hemen garaja koydum. lastik tamir spreyi daha almadım. genelde sehirici kullandığım için almam heralde. şehir dışında çıkarken de bagaja atar öyle çıkarım. 8 senedir araba sahibiyim allaha şükür daha bir kere lastiğim patladı. onuda indiginin sesini duyar duymaz lastikciye gidip yaptırdım. yedek lastiği hiç kullanmadım bunca zamandır. inşallah bundan sonra da gerek duymamSiyah poşet içinde olan da yedek tekersonradan yedek tekeri artık yanıma almamaya başladım. Onun yerine bir hava pompası çakmakta çalışan birde lastik tamir spreyi aldım tamam artık kaldı yere kadar dedim çok şükür bunca zaman sorun olmadı ama bir daha araç aldığım da lastik zırhı denen zımbırtıdan alacağım. Oldu mu tam olsun diye
![]()
bende yedek tekeri hemen garaja koydum. lastik tamir spreyi daha almadım. genelde sehirici kullandığım için almam heralde. şehir dışında çıkarken de bagaja atar öyle çıkarım. 8 senedir araba sahibiyim allaha şükür daha bir kere lastiğim patladı. onuda indiginin sesini duyar duymaz lastikciye gidip yaptırdım. yedek lastiği hiç kullanmadım bunca zamandır. inşallah bundan sonra da gerek duymam
sorma abi bazen görüyorum da hiç önlem almadan hınca hınç hurda yükleyip çıkıyorlar yola. tamam hurda ülke ekonomisi için büyük kazanç ama hiçbir hurda insan hayatından önemli değil.İnşallah kardeşim zamanın da tükenmiş lastik kullanmadıkdan sonra kolay kolay bir şey olmaz. Ama işte uzun yolda özellikle bu hurda çeken kamyonlardan düşen metal parçaları harbi çok sakat birden lastiği parçalaması an meselesi keşke lastik ile kalsa Allah vermesin arabanın takla atması da an meselesi.
Kardeşim bu benim aracın bagajı düşünsene burada kocaman silindir şeklinde bir tank olduğunu
![]()
Uzun yola çıktığımda bagaj yetmediği için arka koltukları bile yatırıyorum, böyle giderse tavana bir tane de port bagaj takmayı düşünüyorum.