bizim ülkede standart diye birşey olmadığı için oluyor böyle şeyler abi. bu işin standardı belli. biz uretmedik bu lpg işini. yurt dışında nasıl yapılıyorsa her daim öyle yapılsa problem çıkmayacak ama bizde önce işi yapalım problem çıkarsa müdahale yaparız zihniyeti olduğu için bu gibi durumlarla sıkça karşılaşmaya devam edeceğiz.
bu arada bu akşam evdeki damacanalarla su almaya gittim köye. önceden 3 damacana koyduğumda bagaj doluyordu. şimdi lpg tankı ve tankı sabitlemek için koydukları zımbırtı ortadan kalkınca 7 damacana 6 tane de 5 litrelik bidon koydum. konu ile ilgili araştırma yapıp bu konuyu göreceklere kesinlikle tavsiyemdir simit tank
HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sorma kardeşim ya. Eğer öyle ise birde bununla uğraşmak gerek iyice öğreneyim de eğer ki bu kaplama olmaz ise artık muayene gitmeden önce yaptırıp giderim yapacak bir şey yok. Lanet gelsin böyle işe arkadaş 8 yıldır aynı şekilde duran tank bunca zaman sorun olmadı şimdi hadi bakalım bu plastik yok senin aracın muayeneden geçmez aldık mı başımıza belayı. Zaten tank süresi iki yıl sonra dolacak eğer böyle bir şey var ise o zaman tank değişimi yaptırıp gitmek daha mantıklı olacak. Yeminle inek gibi sağılmaktan bıktım şahsım adına. Ha şunu deseler anlarım. Tank değişimi yeni montaj olması durumun da zorunlu eski şekilde olan araçlar için geçerli değil deseler amenna yeni bir düzenleme oldu hadi yapalım der geçerim ama arkadaş her yıl da bir icat çıkarılmaz ki.