lpg simit tank değişimi

Ø Tank bir sehpa ile ve silindirik olanlarda en az iki adet olmak üzere bağlama kayışı ile tank, araç şasisi ve kayışlar arasına izolasyon kullanılarak tam olarak sabitlenmelidir.

Bu madde mi?

Aynen abi izolasyon dediği köpük işte :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aynen abi izolasyon dediği köpük işte :

Yeminle şaka gibi o plastik malzemenin ne faydası olacak ki? Benim tankı asılsan yerinden milim kıpraşmaz ama bu plastik işi pek kafama yatmadı işin aslı.

Abi geçen benim yeni aldığım Clio'nun tankından ses geldiği için Lpg'ciye gitmiştim ben oradayken en az 5 araç bu köpük için gelmişti. Üstten 6. madde de benim araçta sorunluymuş kontrol ederken gördüler ve kabloları vs metal bir borunun içine alarak muayenede sorun çıkarmaz dediler ama bilemiyorum temmuzdaki muayenesinde göreceğiz :)

Yeminle şaka gibi o plastik malzemenin ne faydası olacak ki? Benim tankı asılsan yerinden milim kıpraşmaz ama bu plastik işi pek kafama yatmadı işin aslı.
abi o hareket etmesini engellesin diye değilmiş.
Eğer tankta elektrik kaçağı olursa arabaya geçmesini engellemek içinmiş.

abi o hareket etmesini engellesin diye değilmiş.
Eğer tankta elektrik kaçağı olursa arabaya geçmesini engellemek içinmiş.

Bunca zaman akılları nerede imiş? Durduk yere iş ya bakalım zamanı gelsin geçer ise ne ala geçmez ise yapacak bir şey yok durduk yere lpg ustası ara yaptır falan filan bir sürü iş.

Bunca zaman akılları nerede imiş? Durduk yere iş ya bakalım zamanı gelsin geçer ise ne ala geçmez ise yapacak bir şey yok durduk yere lpg ustası ara yaptır falan filan bir sürü iş.

Abi benim birader Kayseri'de. orada o malzeme olmadan muayeneye giren herkes ağır kusurdan kalmış. Klalınca tekrar sızdırmazlık falan uğraşmak gerekiyormuş.
Bence yaptırmadan muayeneye gitme,daha fazla uğraşmak zorunda kalacaksın..
yapılan iş basitmiş. 30 lira civarı bi maaliyet çıkıyormuş o yalıtım zımbırtısını taktırmak için.

Nadir o malzeme yalıtkan görevi gördüğü için önem kazanıyor, tankı sabitleme, ses veya su izolasyonu için değil.

Zamanı geldiği zaman artık tank değişimi onu da yaptıra bilirim sanki neticede bir muayene sonrasında tank süresi de doluyor. Hepsini bir arada çıkarayım olmaz ise.

tankın altına serdikleri ince köpük gibi malzeme tankin paslanmasini engellemek için seriliyormuş. tank araba şasesine değdiği zaman paslanma yapıp tankın deforme olması nedeniyle zorunlu olmuş. plastik parça da taktırdım yerdeki elemanın dediğine göre bakir borular zedelenmesin diye takılıyormuş. aracın altından çıkan boruda hiç izolasyon yok bakir boru halinde duruyor. o boruya izolasyon gerekiyor mu acaba?

HUAWEI MT1-U06 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri