lpg önerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan turker06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

turker06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Aracım vectra a 2.0i aracıma sıralı sistem lpg taktırmayı düşünüyorum. Atiker ile lavoto arasında kararsızım. Bilgi veya tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ( araçta şu an düz lpg var tekleme ve stop etme gibi sıkıntılarım olduğu için sıralıya çevirecem tank harici sıralı sistem takılacak)

Atiker taktırırım es geçerim gider.

Brc derim yerli sistemlerin enjektörleri yavaş ve erken bozuluyorlar.

Atiker demem deki nedenlerin başında her yerde servis var. Ucuz

Evet atiker diğerlerine oranla ucuz ve bulunduğum bölgede servisi mevcut. Kafamı karıştıran çevrenin yaptığı 'atikerden kimse memnun değil' yorumu.

Evet atiker diğerlerine oranla ucuz ve bulunduğum bölgede servisi mevcut. Kafamı karıştıran çevrenin yaptığı 'atikerden kimse memnun değil' yorumu.

Burada çok yazdık aslında dandik usta elinde kaliteli bir sistem çöp oluyor. Misal benim aracım da olan sistem BRC tek nokta ama bu marka için dünya kadar para ödedim dandik bir usta yüzünden üzerindeki sistem benim gözümde çöp oldu. ;) Fazla para vermeye gerek yok. Kaliteli usta iki yıl garanti sür gitsin. ;)

Bilgilerin ve tecrüben için teşekkür ederim abi. şu an yaşadığım tekleme ve stop etme sıkıntım inşallah geçer de kullandığım araçtan zevk alırım :)

Atikerden kim memnun değil ya, kotu ustada istersen git prins taktır sonra burda gezersin prins kötü diye :)
İyi bir usta+ Atiker tadından yenmez .
Babam aracında yaklasık 70 bin km dir bakımsız ve bilgisayara baglatmadan biniyor (sadece 1 kez filtre degiştirtmeye gitmiş)
Ben ise uyumsuz ilan edilen Euro5 motorlu aracımda 1.5 yıldır 30 bin km dir kullanıyorum.

Bilgilerin ve tecrüben için teşekkür ederim abi. şu an yaşadığım tekleme ve stop etme sıkıntım inşallah geçer de kullandığım araçtan zevk alırım :)

Keşke benim aracım da full enjeksiyonlu olsa da bende sıralı sistem takdırsam ama benim araç tek nokta olmasından dolayı klasik sistemlerin bir tık üstü sistem var. :( bu tekleme filan genelde buji kablosundan oluyor. Canına okuyor zaten kablo filan kalmıyor duman ediyor.

Keşke benim aracım da full enjeksiyonlu olsa da bende sıralı sistem takdırsam ama benim araç tek nokta olmasından dolayı klasik sistemlerin bir tık üstü sistem var. :( bu tekleme filan genelde buji kablosundan oluyor. Canına okuyor zaten kablo filan kalmıyor duman ediyor.

Buji olsa benzinde de yapar dedi ustalar bujilere baktılar denediler en sonunda lpg olduğuna karar verdiler bakalım bugün ya da en geç yarın gidecem tüpçüye şu an benzinde biniyorum zaten :D

Geri