Lpg neden çok yakıyor ?

Havalar soğudu ıiçin 100 km de ortalama 1 lt fazla yakıt tuketımi olur diye biliyorum en güzeli iyi bir ustada ince ayar yaptırman kaçak bende'de vardı ufacık iğne ucu kadar zorla bulundu o bileetkılıyordur

arkadaslar tamda benim şuan yasadigim sorun bu. gaz atari yaptılar,buji ve hava filtresinin kontrol ettiler kacak yok ama 36 kuruş yakiyor. LPG sisteminde mi yoksa motordami bi ayatsizlik var kimse bisey söyleyemiyor. fazla usta secenegide yok. ne yapacaz bilmiyorum. ustalar bi yorum yapsa.

arkadaslar tamda benim şuan yasadigim sorun bu. gaz atari yaptılar,buji ve hava filtresinin kontrol ettiler kacak yok ama 36 kuruş yakiyor. LPG sisteminde mi yoksa motordami bi ayatsizlik var kimse bisey söyleyemiyor. fazla usta secenegide yok. ne yapacaz bilmiyorum. ustalar bi yorum yapsa.
Araçta kaçak var mi LPG sisteminde köpük ile kontrol ettir ayrıca çiğ gaz ve LPG kokusu da alırsın kacak yoksa LPG montajında bir sıkıntı olabilir boğaz kelebeği kontrol ettir çekişte bir sıkıntı var mi

LPG yi hep aynı istasyondan alıyorsanız istasyonunuzu değiştirin opetten alıyosanız eğer bitirin gazı komple shellden alın totalden alın bir depo birde oyle ölçüm yapın eger hala cok yakıyosa aracın LPG sisteminde sorun var demektir

iyi günler lpg ayarı olabilir muhtemelen bilgisayarlı bir yol testi yaptırın yolda ayarlansın hemde 0-100 km yakıt yol testi yapın çözelmesi gerekir sorunun olmaması lazım

_

iyi günler lpg ayarı olabilir muhtemelen bilgisayarlı bir yol testi yaptırın yolda ayarlansın hemde 0-100 km yakıt yol testi yapın çözelmesi gerekir sorunun olmaması lazım

Problem çözüldü diyorum adam hala müşteri bağlama peşinde :maden:

Geri