Lpg li astra kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koksal68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
52 000 km dir kullanıyorum 4 yıl oldu ufak tefek sorun hariç sorun olmadı Allaha şükür..

5 yıldır tartarini kullanıyorum 95.000 km oldu çok memnunum gazı da milangaz alırım, daha önce bir dönem shell ve aygaz kullandım sorun yaptı filtreleri tıkadı arıza lambası yaktı bir daha kullanmadım. Sıralı Lpg taktıracaklara tavsiye ederim bir de Vialle markasını öneririm bu marka son teknoloji sıvı LPG yakıyor LPİ diyorlar, değişik bir sistemle takılıyor, tabi fiyatı da pahalı 1000EUR+KDV

55000 km dir tartarini kit kulanırım marka olarak bi sıkıntım yok ama genel olarask katalitik konvektör tıkantı sipoplar yandı ateşleme bobini değişti. Bu sorunların sebebinide lpg ye bağladılar . Bende inanırım 3 yıldır hiç sorun yoktu ama birer birer başladı ben pişmanım araç 2005 asta h 67000 de. Aracım düzeldi ama çok para harcadım. Lpg ye değmez uzun vadede.

aynı sorun sanırım bendede var 1.4 16v araç soğukken çekiş zayıf gaz yemiyor gibi oluyor, 1-2 dk sonra motor ısındığında sorun düzeliyor, sonrasında lpg'ye geçiyor fırlıyor, yani benzinde çekiş yok lpg de fırtınalar kopuyor :D

Katalitik konvertör ve ateşleme bobininin uzun vadede değişeceğini tüm lpg ciler söylüyor ancak bazı arkadaşların araçlarında daha erken değişmiş, şu yeni çıkan platin uçlu lpg bujilerinin bu arızaları önlediği söyleniyor. Detaylı bilgisi olan varsa yazabilir mi?

55000 km dir tartarini kit kulanırım marka olarak bi sıkıntım yok ama genel olarask katalitik konvektör tıkantı sipoplar yandı ateşleme bobini değişti. Bu sorunların sebebinide lpg ye bağladılar . Bende inanırım 3 yıldır hiç sorun yoktu ama birer birer başladı ben pişmanım araç 2005 asta h 67000 de. Aracım düzeldi ama çok para harcadım. Lpg ye değmez uzun vadede.

Valla hocam korkuttun şimdi beni,24000km oldu benim de sorunsuz(BRC).
Şimdi bekle dur o zaman bakalım ne zaman katalitik konvertörü alacaz elimize,ha bobini de?

Katalitik konvertör ve ateşleme bobininin uzun vadede değişeceğini tüm lpg ciler söylüyor ancak bazı arkadaşların araçlarında daha erken değişmiş, şu yeni çıkan platin uçlu lpg bujilerinin bu arızaları önlediği söyleniyor. Detaylı bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Evet,bobine fazla yük binmesini önlüyormuş daha verimli ateşleme sağladığından.Ben de aldım onlardan kullanıyorum.

Valla hocam korkuttun şimdi beni,24000km oldu benim de sorunsuz(BRC).
Şimdi bekle dur o zaman bakalım ne zaman katalitik konvertörü alacaz elimize,ha bobini de?
Neler çektim neler bu lpg yüzünden haelende korka korka biniyorum

40bin kmdir landi renzo kullanıyorum bi problem olmadı yolda hiç bırakmadı seytan kulagına kursun.

Arkadaşlar astra f var bende ,1.6 16 v motoru sanırım G kasadaki ile aynı ben 45 000 km yol yaptım , yerine göre açık hava filtreside kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı , BRC lpg kiti var.

Geri