bu arada istanbul da lpg 1.75 ten aldım bugün.
1.56 ankara fiyatı sanırım. ya da hangi ildesiniz acaba?
ankaradayım.... o mesajı yazdığımda 1,56 idi. şimdi 1,61 oldu ankara.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada istanbul da lpg 1.75 ten aldım bugün.
1.56 ankara fiyatı sanırım. ya da hangi ildesiniz acaba?
benim kalkışta felan sorunum yok ama lpg arabada arıza lanbasını yaktırıyor. servise gidiyorum yakıttan dolayı arıza lambasının yandığını söylüyorlar. yapılacak birşey yokmuş ama ben gıcık oluyorum o lambanın ardada olsa yanmasına
hayatımda duyduğum lpg ile ilgili en saçma açıklamalardan biri olmuş... bir kere lpgde buji ümrünün uzaması lazım.. lpg için 1 basamak düşük gap aralığı kullanın demelerinin sebebi lpgnin kurum bırakmadığı ve bujileri daha uzun süre kullanabileceğiniz için daha kısa gap aralığı olan bujiyi uzun kmler kullanabilir hemde daha rahat ateşleme yapabilirsiniz...Araçları sürekli gazda kullandığımızda gazın pisligi zift gibi yapışıyor.. buda her parçada ayrı bir sorun açıyor.. sıralı sistem dahi olsa ilk calıştırmada nasıl olsa benzinde gidiyorum gaza gecene kadar motorum benzin görmş olur diye düşünmeyin cunku yeterli değil.. Bnm diyceğim uzun yola cıktığınızda lpg yerine benzinde gidin zaten uzun yolda bilioruzki cok az yakıyor hemen hemen üç aşağı beş yukarı gazla aynı fiyata denk geliyor.. hem temizlenmiş olur hemde karşılaşacağınız olası arızaları önlemiş olursunuz.. ben 10.000 km de bir bujileri değiştirmek zorunda kalıyordum şimdi biraz daha benzinde kullanmaya başladım uzun yola cıktıgımda 13.000 de bujilerim değişti.
Lpg^de Zift Gibi PislikmiAraçları sürekli gazda kullandığımızda gazın pisligi zift gibi yapışıyor.. buda her parçada ayrı bir sorun açıyor.. sıralı sistem dahi olsa ilk calıştırmada nasıl olsa benzinde gidiyorum gaza gecene kadar motorum benzin görmş olur diye düşünmeyin cunku yeterli değil.. Bnm diyceğim uzun yola cıktığınızda lpg yerine benzinde gidin zaten uzun yolda bilioruzki cok az yakıyor hemen hemen üç aşağı beş yukarı gazla aynı fiyata denk geliyor.. hem temizlenmiş olur hemde karşılaşacağınız olası arızaları önlemiş olursunuz.. ben 10.000 km de bir bujileri değiştirmek zorunda kalıyordum şimdi biraz daha benzinde kullanmaya başladım uzun yola cıktıgımda 13.000 de bujilerim değişti.