Lpg li astra kullananlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan koksal68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aracimda 30000 km dir zavoli var,bakima gittigimde lpg yi takan servis 'abi taktirdin bidaha ugramadin' gibi bir imada bulundu,opel astra h ise zavoli bence

valla arkadaşlar 7 .8 ay kadar bir süredir lpg li kullanıyorum yaklaşık 25.000 km yol yaptım sadece katkılı gaz kullandığım bir dönem arıza lanbası yakmaya başladı şu an tek bir yerden yanı şhel den gaz alıp kullanıyorum artık çok şükür lanba sorunum da yok

3 yıldır tartarini kullanıyorum.sorunum yok.

yaklaşık 1 yıl önce brc taktırdım. bugün itibariyle 21 bin km yol yaptım. şimdilik bir sorun yok.

3 aydır teleflex.maşallah sorun yok.

aracimda 30000 km dir zavoli var,bakima gittigimde lpg yi takan servis 'abi taktirdin bidaha ugramadin' gibi bir imada bulundu,opel astra h ise zavoli bence

Ben de de atiker var.

burada şu an 1.79 gaz.

Şehir içi ve dışı tüketiminizi öğrenebilir miyim.

atiker var bendede ,şeytan kulağına kurşun 2007 de takıldı,sorunsuz..

ben 2 aydır astra f kullanıyorum lpgli olarak çok memnunum ancak bir haftadır benzinde kullanıyorum arabayı kalkışlarda neredeyse inip itekleyesim geliyor ayrıca çok fazla bagırıyor

5 yıldır voltran kullanıyorum 5 yıldır da gazı aygazdan alıyorum bisorun çıkmadı katkılı gaz kötü diyolar ama herhangi bir probleme raslamadım

Herkese merhaba,

Bende de Astra G var, 40.000 km.dir LPG ile kullanıyorum. Arabanın bir kısmını ödedi bile :)

Ara sıra, ani hızlanmalarda veya rampada zorladığımda egzoz emisyon lambası yanıyor, o da dendiği gibi fakir karışımdan dolayı.

Asıl sorunum LPG ile stop ettiğimde daha sonraki çalışmada titreme olması.
Forumda okuduktan sonra bunun kronik bir sorun olduğunu öğrendim. Bir de motorda biraz kurum varmış, bujiler kararmış biraz. O da eski sahibinin kullanmasından olsa gerek...

Ama bir arkadaşın yaptığı hesap çok mantıklı. Kaç katını LPG sayesinde tasarruf etmiş durumdayım...

Geri