- Konuyu Başlatan
tataroğlu diye biyere gittim Laptopa bağlatcam dedim. Sıra da yoktu. Baktı etti. İşte ayar yaptı. Kalibrasyonunu yaptı. O 3000devire gelince sallanma problemini söyledim. Sadece 3000de yapıyo dedim işte 2000’de yapmıyo 3000e gelince yapıyo 3500de yapmıyo falan dedim. Baktı etti. LPG kartının hata okumasını kapatmışlar dedi o hata okumayı açtım dedi nerde hata var sistemde görmek için dedi. Tabi açınca dit dit dit diye o lpgye geçiş sinyali vardı ya öten. O sürekli ötmeye başladı. LPGye de geçmedi bu yüzden. Tamam dedi hata var diye uyarıyor dedi geçmiyor dedi. Gaz filtresini değiştirdi. Yaptı yine ayar mayar, sonra bu dedi gaza geçince tek piston çalışmıyo o yüzden sallandırıyo dedi, bana mantıklı gelmedi çünkü sadece 3000de yapıyo, 3000’e gelene kadar silindir çalışıyo da 3000de devre dışı kalıyo, 3500de tekrar mı çalışıyo J mantıklı gelmedi. Ben yakıt tasarruf ayarını yaptım dedi şimdi daha az yakması lazım dedi. Ama sallantı yine yapacaktır dedi, başka müsait bi zamanında gelirsen ayrıntılı bakarım dedi. Sonra bindim dönüyorum şirkete, 1 vites ııııııın J 2. vites ııııııın 3. vites ııııın diye gidiyorum J ne 3000 devir ne başka devir, hiç sarsıntı olmadı J öyle devam ettim ben de J