Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben gecen sene tanesını 20 lıraya almıştım ve aracım o zamanda lada vega vardı ve gerçekten bujıler kendını hıssettırdı ve yakıtım cok duşuktu tabı bızım astraların da tonajların maşallahı var ama şuankı aracıma daha o bujilerden almadım bıtmelerını bekliyorum daha sonra o bujilerden alıp takıcam ama opel ıcın uretılen bujılerın fıyatlarını bılmıyorum bosch bayısıne gıdıp görüşmek lazım
artvindeyim uzun yolda 24-26krş trabzon a gidip geliyorum artvin içinde 36-38krşlarda ancak burası malum ya in ya çık bence bu kadarın sebebide aracı günlük4km gidiş 4 km geliş olarak kullanmam
50₺ lik LPG 203 km yol şehiriçi! Daha ne isteyeyim bu arada devir nadiren 2000 i geçiyor. Malum konyada TEDES sistemi var. 70 i geçersen ödersin 300₺ rahatlarsın
50₺ lik LPG 203 km yol şehiriçi! Daha ne isteyeyim bu arada devir nadiren 2000 i geçiyor. Malum konyada TEDES sistemi var. 70 i geçersen ödersin 300₺ rahatlarsın
bence yakıt verilerini lt cinsinden verirsek daha sağlıklı olur diye düşünüyorum,hızınıza bakılırsa 100 kmde 9 lt civarında bir tüketim olması gerekir.