LPG hız ve gücü düşürür mü?

brc lerın enjektorlerı ses yapıyormuş. niye araştırmadan iş yapıyorsunuz abi

evet ne kadar kofte o kadar ekmek. yanı kofteyı bol tutup benzın alırsanız, ekmegınızde bol olur, sorun yaşamazsınız :)

yok yok bizzati gördüm, kaputu kapattınmı ses mes gelmiyor. Araç içine heleki hiç bişey gelmiyor. Benim arabadaki durumu takılınca görücez bakalım. Detayları yazarım burdan...

çekişini,beygirini neyin pek anlamam ama sıkışık trafikte çok kötü kokuyorlar...

yanında benzinli bi araba geçince anlaşılır :D:D

Kesinlikle BRC enjektörleri sesli çalışıyor ve aracın içinede aynı sesi veriyor.hatta motor düşük devirdeyken motor sesini bile bastırıyor.

Kesinlikle BRC enjektörleri sesli çalışıyor ve aracın içinede aynı sesi veriyor.hatta motor düşük devirdeyken motor sesini bile bastırıyor.
bende brc araştırdım brc seslı calişyo ;)
bende tam sirali romano kit var 100bin enjoktör 100bin lpg fılıtresı 2 yılda normal garantisi var cekişte sorun yok benzınlıden farkı yok ;)

şimdi tv lerde bir reklam dönüyor yeni nesil ultra bilmemne sıralı lpg diye bilen varmı voltran mı öyle garip bir markası var tvde reklamı dönüyor devamlı özellikle kurtlar vadisinde reklam aralarında..

voltran atiker bı kac marka var tam tehlıke baş agrıtıyo takıcaksam bıkere takıcan başin agirmıcak tam sirali olucak olay budur bence

ben taktırıcak olsam zaten brc yada tatarini den şaşmam avrupa markaları

Geri