ya ne işiniz var şu lpg ile anlamıyorum ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya ne işiniz var şu lpg ile anlamıyorum ?
Allah sizi gördüğünüzden geri koymasın ama, gideceğiniz yere yakıt hesabını yapıp araba yerine otobüslere binmeye başlarsanız bir gün anlarsınız...ya ne işiniz var şu lpg ile anlamıyorum ?
Allah sizi gördüğünüzden geri koymasın ama, gideceğiniz yere yakıt hesabını yapıp araba yerine otobüslere binmeye başlarsanız bir gün anlarsınız...
Ben her gün işe arabamla gidiyorum, eğer benzinli olsaydı metro-otobüs kullanmak zorunda kalırdım. sabah 45 dakika erken kalkıp akşam eve 45 dakika geç varırdım. ama LPG var, kafam rahat, keyfim yerinde![]()
bende de lpg takılı değil ama dizeli tercih etmem türkiyedeki mazot kalitesi belli istesende istemesende arabaları mahvediyor bir zaman sonra ayrıca mazotluyu hem alırken fazla ödüyorsun benzinli akranlarına göre 10-20 milyar hem satarken zararına satıyorsun üstelik parçası bakımı serviside benziliye göre pahalı birde buna ekonomi diyorlar...
bizim halk zaten araç kullanmayı bilmiyor mazotlu bir arabada zarar etmek istemiyorsan en az bir 200 bin km kullanıcaksınki aldığına değsin bizde millet araba 70-80 bine gelsin hemen aracım eskidi modeli geçdi diye satıyor.. sürdüğü süreçde mazottan yapdığı karı kar sayıyor ama verdiği o toplu paraları zarardan görmüyor buda nasıl bir kendini kandırmaysa..