LPG hız ve gücü düşürür mü?

doğru fakat deponun full dolu olmasıyla sağlanan basınçtan dolayı

Lpg deposunun full oluşuyla bana sağlanan artı gücü açıklarmısınız nasıl oluyorda deponun doluluğuyla ilgili artış olur merak ettim ?
Bana sorarsanız sıralı dahi olsa 5 ila 8 beygirlik bir düşüş olması gerek şunuda unutmayın lpg ( likit petrol gazı (sıvılaştırılmış) ) benzine göre fazla yakıyor sadece lpg nin litre fiyatı benzine göre az olduğundan lpg li araçlar az yakıyor diyorlar örnek verirsek benzinle 1 litreyle 5 km yapıyorsan gazda 1 litreyle 3 yada 4 km anca yaparsın bu ülkede lpg ye vergi bindirilmesi yapılmadığı mühdetçe lpg li araç kullanılır .... ayrıca herkes lpg yi kötülüyor bana nedenlerini yazabilirmisiniz acaba neden çoğu kişi karşı ?

Lpg deposunun full oluşuyla bana sağlanan artı gücü açıklarmısınız nasıl oluyorda deponun doluluğuyla ilgili artış olur merak ettim ?
Bana sorarsanız sıralı dahi olsa 5 ila 8 beygirlik bir düşüş olması gerek şunuda unutmayın lpg ( likit petrol gazı (sıvılaştırılmış) ) benzine göre fazla yakıyor sadece lpg nin litre fiyatı benzine göre az olduğundan lpg li araçlar az yakıyor diyorlar örnek verirsek benzinle 1 litreyle 5 km yapıyorsan gazda 1 litreyle 3 yada 4 km anca yaparsın bu ülkede lpg ye vergi bindirilmesi yapılmadığı mühdetçe lpg li araç kullanılır .... ayrıca herkes lpg yi kötülüyor bana nedenlerini yazabilirmisiniz acaba neden çoğu kişi karşı ?

cok guzel sorular yazmissin arkadasim ama sanirim senin uye profilinde ya biraz fazlaliklar var yada cok eksiklikler var
isim nerde yaziyor onu gormus degilim
nerden oda belli degil
ben biliyor olabilirim oteki arkadaslarda biliyor olabilirler ama yeni foruma gelen arkadaslar icin soruyorum bunu.... sence ?

bu arada konudan disari cikmayim bence bazi arkadaslarin dedigi gibi arabani seviyorsa taktirma
gulu seviyorsan dikenine katlanacaksin
benim burda bi arkadas yeni model a6 ya lpg taktirdi ama suda bi gercekki zevkler ve renkler tartisilmaz

Son düzenleme:
İsmim Özkan İstanbuL danım ... yazma zorunluluğu olmadığından gerek duymadım nickimlede hitap edebilirsin.... lpg nin markasından ziyade tabi takılacaksa ustası önemlidir bence...

Irmscher LPG Kiti alırsan birşeycik olmaz. 700 hplik bir opel ? ve 260 Hp lik bir GTC yapmışlardı :)

lpg ile iyi anıları olanlar +hp kazandırıyor ,az yakıyor, tavsiye ederim diyorlar.
benim gibi kötü anıları olan arkadaşlar da arabanı seviyorsan yanına bile yaklaşma diyorlar:D

Sirali LPG lerde aracdan 10 HP caliyor biliyorum.

arkadaslar birde lpg ile lpi arasindaki fark nedir
fazla bi bilgim yokta onun icin

lpi daha az yakıt ve güçten kaybetmeyen bir sistemdir..yani ben böyle biliyorum..
bende meraklandım lpi nedir?

uzun uzun yazmaya gerek yok eğer ankarada isen bir gün gel misafirim ol.benim aracımı bitik depoyla kullan sonrada depoyu fulluyelim birde o şekilde kullan.aradaki farkı anlarsın zaten

Geri