Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
prins olması kaliteli bir kit olduğu anlamına gelir kaliteli bir montaj ve güzel bir kalibrasyon olduğu anlamına gelmez... benimki atiker olmasına rağmen yaz kış lpgye geçtiğinde hissedilmiyor... sadece bip sesi geliyor onu da isterseniz açıp kapatabilirsiniz zaten... eğer tüketimden memnunsanız bence bu iş için ayarı değiştirmeye değmez bizim ustalar bir işi düzeltirken diğerlerini bozmayı çok sevdikleri için saçma sapan bir kalibrasyon yapabilirler...yanı sılkelemeden kastım hele bu kış soguklarında daha bır bellı oluyor sesı bı anda değişiyor işte. varsa bır değişikli şu soğuklar bıtınce gostereyım servıse ama bana bır aksilik yok gıbı geldı. sonucta yakıt değişiyor. bıde bende lpg ye gecınce bıp sesı falan yok. sıcak havalarda hıc hıssedılmıyor geçışler. bıde ben onu hıssetmeyı sevıyorum cunku lpg ye gectıgını anlıyorum. bır gosterırım maslak oto sanayıye ısım duşerse. bide benimki prins heee ona gore![]()
![]()
![]()
prins olması kaliteli bir kit olduğu anlamına gelir kaliteli bir montaj ve güzel bir kalibrasyon olduğu anlamına gelmez... benimki atiker olmasına rağmen yaz kış lpgye geçtiğinde hissedilmiyor... sadece bip sesi geliyor onu da isterseniz açıp kapatabilirsiniz zaten... eğer tüketimden memnunsanız bence bu iş için ayarı değiştirmeye değmez bizim ustalar bir işi düzeltirken diğerlerini bozmayı çok sevdikleri için saçma sapan bir kalibrasyon yapabilirler...![]()
ibrahim bbenimde korktuğum bu vallahi. Garantiden değiştirmezler mi bunu acaba?%100 bakın 99 değil.. enjektörler.. ilk çalıştırmada silkeler yada stop eder gün içinde tekrar yapmaz..
sebep: aracın lpg bakımlarının yapılmaması veya çok fazla karışım olan aygaz tarzı lpg kullanılması..
saygılar.. enjektör en ucuz 300 liradır..
ibrahim bbenimde korktuğum bu vallahi. Garantiden değiştirmezler mi bunu acaba?