Lpg fiyat bilgilendirme !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Valla Hasan ben bu saatten sonra fedakarlık yapmam. Bunca yıl iktidarda olanların aklına neden bugün asgari ücretten vergi almamak geldi ki? Acaba seçim yatırımı olabilir mi? Ben başka bir hesap yapayım; Dolgun maaşları olduğu halde belediye otobüslerinden bedava faydalananlar var, o bedavacıları aradan çıkarmak neden kimsenin aklına gelmiyor ki? Bir asgari ücretli gariban işe gidip gelirken günde 4 defa belediye otobüsüne binse günde (1.75 x 4) 7 TL ulaşıma verir, ayda 25 iş günü var dersek aylık 175 TL ulaşım gideri tutar ;). (asgari ücretten alınan vergi 60 TL imiş)

Valla haklısın Savaş abi, kaçak çok bize gelene kadar kaynak sağlanacak çok delik var.. Ama fedakarlık yapar mısın? diye sormuyorlar zaten :D Ha zammın sebebinin bu olduğunu bilirsem de gocunmam kendi adıma. Bu arada baktım Asgari ücretin gelir vergisi 119 tl miş. İnşallah düşülür belki bi deliği tıkar çalışan için.

Son düzenleme:
Arkadaşlar asgari ücret falan derken unutmamak lazım.İşletmesi akp kurucu üyesine ait bir kömü mağdeninden sahibi akp kuucu üyesi olan bir çuval fabrikasından çıkan çuvallara kömür yüklenecek, sosyal hizmetle fonu bunu bizi vergilerimizle dağıtacak ama araçların önünde akp yardımı afişleri asılacak.Normal piyasada 1. sınıf yandığında toz haline gelen kömürler 14-15 liraya satılırken bu kömürlerin devlete maliyeti 25-26 lira olacak.Bu kadar bütçe açığını kim kapatacak?Kış vakti bu kadar zam boşa mı yapıldı?400 trilyonluk padişah sarayı için toplanması gereken parayla 400 trilyonluk padişahlık uçağını da eklemeden yapamaycağım :)

Hep fatura vatandaşa kesiliyor. Bugün üç aylık emekli maaşımı çekmeye arkadaşımla bankamatiğe gittik, çektiğim tutarı gören arkadaş "vayyy abi maşallah, iyi emekli maaşı alıyorsun, güle güle harca" dedi. Ben de "bu maaş aylık değil üç aylık birader" dediğimde yüzünün aldığı hali görmenizi isterdim. (kendisi emekli maaşını aylık alıyor, beni de kendisi gibi maaşını aylık alanlardan sandı :))

bu gidişle lpg fiyatları 3 tl olaracak...motorin benzine yaklaşıyor dedik tüpte motorinle yarışıyor heralde...

İlk üçe giren madalyayı kapıp şeref kürsüsüne çıkar diyeceğim ama maşallah bizimkiler zaten dünya çapında madalyalı :(.

en güzeli bisiklete binmek :D istediğimiz kadar bağıralım kimse sesimizi duymaz arkadaşlar yıllardır her sene mutlaka bir kaç kişi tarafından kontak kapama eylemleri gündeme geliyor ama nafile... sanırım petrolün varil fiyatı geriledi son zamanlarda ancak ne hikmetse her yükselişinde bizim fiyatlar yükseliyor ancak düşüşünde fiyatlarda yine yükseliyor x2 yani.. şarj edecek yer olsa gidip şu çin malı elektirikli arabalardan alıcam valla şehir içi gezmek için...

en güzeli bisiklete binmek :D istediğimiz kadar bağıralım kimse sesimizi duymaz arkadaşlar yıllardır her sene mutlaka bir kaç kişi tarafından kontak kapama eylemleri gündeme geliyor ama nafile... sanırım petrolün varil fiyatı geriledi son zamanlarda ancak ne hikmetse her yükselişinde bizim fiyatlar yükseliyor ancak düşüşünde fiyatlarda yine yükseliyor x2 yani.. şarj edecek yer olsa gidip şu çin malı elektirikli arabalardan alıcam valla şehir içi gezmek için...

bahadır biliyor hasan abi gördüde bisiklete biniyorum artık ben...hem spor hem tasarruf...geçen bacadir telefon açtı nerdesin dedi yerimi dedim almaya gelmiş beni bisikletleydim bende...bisikleti bagaja atıp arabaya binip gittik...arabaya binemez olduk bu fiyatlardan sonra...:D

Dün muhalefet partilerinden birinin il yönetiminde biriyl konuşurken dedim ki, her seferinde aynı kişiye oy veriyorsunuz, adam ısrarla oturduğu koltuktan kalkmıyor ve siz sürekli akp den şikayet ediyorsunuz.Ve her ne hikmetse her sene iktidar olucaz diyip oylarınız düşüyor bir dahki seçime barajı bile aşacağınız meçhul.Peki inatla aynı kişilere hem hükümetin oylarına oy katacak yasalara destek verirken, hemde partiyi baraja kadar düşürürken oy verip sonra neden hep şikayet ediyorsunuz.Bir kere de toplu halde senelerdir aynı koltukta oturmaktan kıçları küf tutmuş adamlara toplu halde oy vermeyin, bir tane bile oy alamayınca istenmediklerini, beceriksiz olduklarını anlasınlar dedim.NE hikmetse yine bütün başarısızlıklarına rağmen savunma gereği duydu.

Geleceğim nokta şu.A partisi B partisi C partisi.Bu partizanlık denen körü körüne boyun eğme zihniyeti bu ülkede var oldukça hiç bir şey değişmeyecek.Ben yine yeri geldiğinde söyleyeceğimi söyleyeceğim, ama kimsenin kimseden şikayet etmeye hakkı yok arkadaş!Oy verenler ya hesap soracak, yada oh iyi ettin diye gidip elini öpecekler.

Geri