Lpg fiyat bilgilendirme !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bacadir68
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bacadir68

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
aldığım duyumlara göre birkaç güne kadar lpg'ye 7,5 krş zam gelecekmiş. yakıt alacaklara duyrulur.

alıştık artık bahadır :) sıkıntı yok 5 tl de olsa kuzu kuzu alırız...

alıştık artık bahadır :) sıkıntı yok 5 tl de olsa kuzu kuzu alırız...

Abi sen sıkıntı var dersen ayıp olur zaten :D

Bugün TBMM de asgari ücretten vergi alınmamasını görüşeceklerdi. Eğer kabul edilirse vergi kaybı 3,5 milyar TL olacakmış. Bu da demektir ki bunun acısını da bizden çıkaracaklar. Yeni zamlara hazırlıklı olalım :(.

Bugün TBMM de asgari ücretten vergi alınmamasını görüşeceklerdi. Eğer kabul edilirse vergi kaybı 3,5 milyar TL olacakmış. Bu da demektir ki bunun acısını da bizden çıkaracaklar. Yeni zamlara hazırlıklı olalım :(.
:kop::kop::kop::kop::kop:
hem o vergi kaybını birde üstüne bu kadar zamlardan sonra kendi maaşları için
eeee gaz akaryakıt zamlar derken onların %60 zamda eridi telafisini araya sıkıştırırlar :)

Asgari ücretlinin durumu düzelecekse ben 30kr daha fazla ödemeye razıyım LPG ve Benzin için..

Asgari ücretlinin durumu düzelecekse ben 30kr daha fazla ödemeye razıyım LPG ve Benzin için..
.
Şu fikir bence daha makul; asgari ücretli kardeşlerimizin durumu inşallah daha iyi olur ve düzelir ama bu arada hiç bir şeye de zam yapmazlar inşallah :D
Bu arada herkesin kendi geliri kadar vergi almaları daha mantıklı olur. Geçenlerde zenginlerden, kazançları kadar daha fazla vergi talep edecekleri söyleniyordu. Zira, herkesten kazancı kadar vergi alırlarsa daha adil olur.

.
Şu fikir bence daha makul; asgari ücretli kardeşlerimizin durumu inşallah daha iyi olur ve düzelir ama bu arada hiç bir şeye de zam yapmazlar inşallah :D
Bu arada herkesin kendi geliri kadar vergi almaları daha mantıklı olur. Geçenlerde zenginlerden, kazançları kadar daha fazla vergi talep edecekleri söyleniyordu. Zira, herkesten kazancı kadar vergi alırlarsa daha adil olur.

Elbette en güzeli kimseden bir şey çıkmadan iyileştirmesi :D

Valla Hasan ben bu saatten sonra fedakarlık yapmam. Bunca yıl iktidarda olanların aklına neden bugün asgari ücretten vergi almamak geldi ki? Acaba seçim yatırımı olabilir mi? Ben başka bir hesap yapayım; Dolgun maaşları olduğu halde belediye otobüslerinden bedava faydalananlar var, o bedavacıları aradan çıkarmak neden kimsenin aklına gelmiyor ki? Bir asgari ücretli gariban işe gidip gelirken günde 4 defa belediye otobüsüne binse günde (1.75 x 4) 7 TL ulaşıma verir, ayda 25 iş günü var dersek aylık 175 TL ulaşım gideri tutar ;). (asgari ücretten alınan vergi 60 TL imiş)

Geri