lpg ecu-laptop bağlantısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lampard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lampard

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar internette aradım fakat bir türlü bulamadım aldesa marka sıralı sistem kullanıyorum laptoptan ayar yapabilmem için bağlantı kablosuna ihtiyacım var nasıl temin edebilirim acaba

kablo girişlerinin bi fotoğrafını atabilirmisin
belki görürsem yardımcı olabilirim

kablonun gireceği yerden bahsediyorum

7-8 pinli bi kablo fotosunu çekip atarım.teşekkürler

internette vardı fiyatıda 220ytl fakat sen öyle bir ayar yapmaya kalkma o ayar bir çok işlemle mühendisler tarafından yapılıyor.. chip tuningle aynı mantık hatta hangi devirde hangi oksijen seviyesnde ne kadar yakıt kullancağı

benim bahsettiğim ayar lpg ecusu için gaz ayarını artırıp azaltarak yakıtı en aza indirmek için

internette vardı fiyatıda 220ytl fakat sen öyle bir ayar yapmaya kalkma o ayar bir çok işlemle mühendisler tarafından yapılıyor.. chip tuningle aynı mantık hatta hangi devirde hangi oksijen seviyesnde ne kadar yakıt kullancağı
ayrıca benim arabama lpg ayarını yapan usta mühendis falan değildi fareyi bile doğru düzgün kullanamıyodu.:D

bana sokulan yerlerin resmini at.
yardımcı olurum herhalde...

o ayar cok onemlı bende yapıyorum ancak araca buyuk zararlar verebılır ecuyu kullanamaz hale getırebılırsın......

o ayar cok onemlı bende yapıyorum ancak araca buyuk zararlar verebılır ecuyu kullanamaz hale getırebılırsın......

harun bey,

sizin aracınız normalde ne kadar lpg tüketiyordu ve bu ayarlardan sonra şimdi ne kadar tüketiyor ? ben hiç ayar yaptırmadım oyle gidiyorum eğer ki ayar yaptırarak tüketim azalacaksa bende bir ayar çektireyim icabında.

Geri