Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar internette aradım fakat bir türlü bulamadım aldesa marka sıralı sistem kullanıyorum laptoptan ayar yapabilmem için bağlantı kablosuna ihtiyacım var nasıl temin edebilirim acaba
internette vardı fiyatıda 220ytl fakat sen öyle bir ayar yapmaya kalkma o ayar bir çok işlemle mühendisler tarafından yapılıyor.. chip tuningle aynı mantık hatta hangi devirde hangi oksijen seviyesnde ne kadar yakıt kullancağı
internette vardı fiyatıda 220ytl fakat sen öyle bir ayar yapmaya kalkma o ayar bir çok işlemle mühendisler tarafından yapılıyor.. chip tuningle aynı mantık hatta hangi devirde hangi oksijen seviyesnde ne kadar yakıt kullancağı
sizin aracınız normalde ne kadar lpg tüketiyordu ve bu ayarlardan sonra şimdi ne kadar tüketiyor ? ben hiç ayar yaptırmadım oyle gidiyorum eğer ki ayar yaptırarak tüketim azalacaksa bende bir ayar çektireyim icabında.