LPG DE SON DURUM NEDİR??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wwanted
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

wwanted

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Sevgili arkadaşlar herkese selam. Bu lpg olayında son durum nedir taktıranların km durumu arıza durumu yada tavsiyeleri çok önemli 1.4 turbo benim arabamda ama hala cesaret edemedim taktırmaya fikirleriniz çok önemli.. paylaşırsanız sevinirim şimdiden tşkler

Ynt: LPG DE SON DURUM NEDİR??

Bilhassa 5000 km üstü kullanmış arkadaşlar yorum yazarsa iyi olur.uzun vadede varmı yokmu subap erimesi vs.. öğrenmiş oluruz!

1.6 115 HP 20.000 km dir lpg takı tık yok maşallah

reis38 maşallah inş böyle gider.. Sıkıntının turbolarda oluştuğundan bahsediyolar bu konuda herkesin fikirleri çok önemli..

Prins yetkili servisinin söylediği 1.4t. Ye yaglamali sistemin Takılıp 40 000 km yapıldığını soyledi fakat nekadar güvenilir bilmiyorum.

servise sordum.1.6 115lerde hicbir problem olmuyor.ancak turbolarda oluyor dedi.yaglama sistemi subapları koruyamıyormuş.ama taktıranlar var.subap yakanlar da var.riskli bir işlem risk almak isteyen taktırsın.

aynen netleşmiş bi durum yok herkes bişiler söylüyo bende servisle görüştüm aynı şeylerden bahsetti 1.4 turboda sıkıntı yaşanabilme riski var dedi aracım 1000 km de şehir içi 13 lerde benzin :):)

REİS38 link' Alıntı:
1.6 115 HP 20.000 km dir lpg takı tık yok maşallah
Sizin lpg kiti ne marka, supap yağlama sistemli mi?

niko22 link' Alıntı:
Sizin lpg kiti ne marka, supap yağlama sistemli mi?
1.6 atmosferiklerde yağlama sistemi olmasına gerek yok.muhtemelen prins ya da landirenzodur :D

sallierim link' Alıntı:
1.6 atmosferiklerde yağlama sistemi olmasına gerek yok.muhtemelen prins ya da landirenzodur :D
Yağlama sistemine neden gerek yok 1,6 larda?

Geri