12 Şub 2012 #11 D dinojasie Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Haz 2011 Mesajlar 1,852 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: Logo İptali arka logo benim hoşuma gidiyor. Eger degiştirecek olsam ingilteredeki amblem ile degiştirirdim. Siz degişimden sonra fotoları paylaşırsanız sinirim
Ynt: Logo İptali arka logo benim hoşuma gidiyor. Eger degiştirecek olsam ingilteredeki amblem ile degiştirirdim. Siz degişimden sonra fotoları paylaşırsanız sinirim
13 Şub 2012 Konuyu Başlatan #12 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Logo İptali Merdo link' Alıntı: Evet sticker konusunda dediklerin dogru. Ne bileyim benim icime sinmiyor iste Neyse sen logo iptali icin taktigi aldin yeni logo guzel olur umarim hic gormedim henuz merak ettim. Genişletmek için tıkla ... logo elimde inşallah yarın takip fotograf çekip paylasirim 045thumbsup
Ynt: Logo İptali Merdo link' Alıntı: Evet sticker konusunda dediklerin dogru. Ne bileyim benim icime sinmiyor iste Neyse sen logo iptali icin taktigi aldin yeni logo guzel olur umarim hic gormedim henuz merak ettim. Genişletmek için tıkla ... logo elimde inşallah yarın takip fotograf çekip paylasirim 045thumbsup
13 Şub 2012 #13 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 37 Ynt: Logo İptali UNS link' Alıntı: logo elimde inşallah yarın takip fotograf çekip paylasirim 045thumbsup Genişletmek için tıkla ... Tunç vauxhall amblemi mi yapıştıracaksın questionnn [img=617x600]http://img687.imageshack.us/img687/7159/vauxhallnewlogo08.jpg[/img]
Ynt: Logo İptali UNS link' Alıntı: logo elimde inşallah yarın takip fotograf çekip paylasirim 045thumbsup Genişletmek için tıkla ... Tunç vauxhall amblemi mi yapıştıracaksın questionnn [img=617x600]http://img687.imageshack.us/img687/7159/vauxhallnewlogo08.jpg[/img]
13 Şub 2012 Konuyu Başlatan #14 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Logo İptali dinojasie link' Alıntı: arka logo benim hoşuma gidiyor. Eger degiştirecek olsam ingilteredeki amblem ile degiştirirdim. Siz degişimden sonra fotoları paylaşırsanız sinirim Genişletmek için tıkla ... eğer onu da değiştirirsem aracın Opel olduguna dair tek işaret direksiyondaki logo olacak ama vauxhall amblemi aklımda yok da değil ;D
Ynt: Logo İptali dinojasie link' Alıntı: arka logo benim hoşuma gidiyor. Eger degiştirecek olsam ingilteredeki amblem ile degiştirirdim. Siz degişimden sonra fotoları paylaşırsanız sinirim Genişletmek için tıkla ... eğer onu da değiştirirsem aracın Opel olduguna dair tek işaret direksiyondaki logo olacak ama vauxhall amblemi aklımda yok da değil ;D
13 Şub 2012 #15 A astraowner Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2011 Mesajlar 3,338 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Ynt: Logo İptali kafasına esen bir polis ceza yazabilir dikkat edin ya da işini düzgün yapan da diyebiliriz
Ynt: Logo İptali kafasına esen bir polis ceza yazabilir dikkat edin ya da işini düzgün yapan da diyebiliriz
13 Şub 2012 Konuyu Başlatan #16 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Logo İptali MeRt link' Alıntı: Tunç vauxhall amblemi mi yapıştıracaksın questionnn [img=617x600]http://img687.imageshack.us/img687/7159/vauxhallnewlogo08.jpg[/img] Genişletmek için tıkla ... hayır irmscher badge yazısı Mert. Bildigin Mercedes de sagda nasıl AMG yazıyorsa öyle. Ama ben Astra badge ini sökmeyi düşünüyorum
Ynt: Logo İptali MeRt link' Alıntı: Tunç vauxhall amblemi mi yapıştıracaksın questionnn [img=617x600]http://img687.imageshack.us/img687/7159/vauxhallnewlogo08.jpg[/img] Genişletmek için tıkla ... hayır irmscher badge yazısı Mert. Bildigin Mercedes de sagda nasıl AMG yazıyorsa öyle. Ama ben Astra badge ini sökmeyi düşünüyorum
13 Şub 2012 Konuyu Başlatan #17 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Logo İptali astraowner link' Alıntı: kafasına esen bir polis ceza yazabilir dikkat edin ya da işini düzgün yapan da diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... zannetmiyorum bence logo kaldığı sürece bir sorun olmaz gibi
Ynt: Logo İptali astraowner link' Alıntı: kafasına esen bir polis ceza yazabilir dikkat edin ya da işini düzgün yapan da diyebiliriz Genişletmek için tıkla ... zannetmiyorum bence logo kaldığı sürece bir sorun olmaz gibi
13 Şub 2012 #18 A astraowner Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2011 Mesajlar 3,338 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Ynt: Logo İptali düzeltiyorum galiba astra yazısını çıkarcaksın sıkıntı çıkacağını sanmam
13 Şub 2012 #19 A astraowner Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 30 Ocak 2011 Mesajlar 3,338 Tepkime puanı 3 Puanları 0 Ynt: Logo İptali UNS link' Alıntı: zannetmiyorum bence logo kaldığı sürece bir sorun olmaz gibi Genişletmek için tıkla ... ben opel logolarını çıkarcaksın sandım başta
Ynt: Logo İptali UNS link' Alıntı: zannetmiyorum bence logo kaldığı sürece bir sorun olmaz gibi Genişletmek için tıkla ... ben opel logolarını çıkarcaksın sandım başta
13 Şub 2012 Konuyu Başlatan #20 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Logo İptali astraowner link' Alıntı: ben opel logolarını çıkarcaksın sandım başta Genişletmek için tıkla ... yok öndeki yok zaten arkadaki dursun bari
Ynt: Logo İptali astraowner link' Alıntı: ben opel logolarını çıkarcaksın sandım başta Genişletmek için tıkla ... yok öndeki yok zaten arkadaki dursun bari