Liste

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Opelbey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Opelbey

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Opel 2.0 GLS 8 V
C20NE
Vectra 95 Model arabam var.

Triger Seti
V Kayışı
V Bilyesi
Triger Kapağı
Su Devirdaim Pompasına ihtyacım olacak.Hangi marka fiyatı nasıldır bilen arkadaşım varsa ve yardım ederse çok sevinirim.

çok teşekkür ederim değerli cevaplarınız içün

Birşey değil :)
şaka bir tarafa 20 dakikada size cevab verecek belki olmayabilir sonuçta aracınız 2.0 8V
yani kaç kişi şu anda aynı motordan olan siteye girer

değerli arkadaşım opelbey bu sorunun muhattabı sitemizinde sponsoru olan parçacı arkadaşlar onlara yöneltirseniz daha hızlı cevap alırsınız ...
tavrınız hiç hoş değil onuda söylemek isterim .

Ömer Bey size fiyatda yardımcı olamam ama tanınmış markalarda yardım edebilirim
Trigerde ; GM, continental, gates, Dayco tavsiye ederim korkmadan kullanabilirsiniz...yılların tecrübeli hatta oto firmalarına üreten markalardır, bunlar her firmaya orjinal parça üretir üretir ve GM markasını vurur veya VW ise VW .. vs.
su pompasında ise; GK, Ruville,Graf,Hazzel,Febi

Ömer Bey size fiyatda yardımcı olamam ama tanınmış markalarda yardım edebilirim
Trigerde ; GM, continental, gates, Dayco tavsiye ederim korkmadan kullanabilirsiniz...yılların tecrübeli hatta oto firmalarına üreten markalardır, bunlar her firmaya orjinal parça üretir üretir ve GM markasını vurur veya VW ise VW .. vs.
su pompasında ise; GK, Ruville,Graf,Hazzel,Febi

İngilterede Goodyear ın triger setini gördüm :)

teşekkürler

arkadaşlar teşekkür ederim.Tavrım arkadaşımın hoşuna gitmemiş ancak ben kötü ne yaptım onuda anlamış değilim.yanlış bir şey yazdım ise özür diliyorum.

Triger Orjinal diyor 80 TL
Devirdaim Lasser Marka 70 TL
V Kayışı Gates : 25 TL
V Bilye İTEL Marka :15 TL
Triger Kapağı Yan Sanayi imiş : 60 TL
Buji Kablosu Zetex : 60 TL
16.06.2012 tarihinde Cumartesi günü aracı yaptıracağım.Son kez bir araştırma daha yapayım istedim.Bilen ya da yorum yapacak arkadaş olur ve bilgisini yorum bile olsa paylaşırsa sevinirim.

Saygılarımla

tamir bitti

evet arkadaşlar işlemleri yaptırdım.Ancak şimdide triger muhafaza kapağına sanki bir şey sürtüyor gibi ses geliyor. çıldıracam ya:(

üstelik araba benzinde dehşet iyiyken gaz'a geçince sapıtıyor.Sanki çekmiyor ya da devir almadan irkilip duruyor.nedendir acep?

trigerın plastık kapagı basıtce sokulebılır surten yerı tespıt edıp ayarlayabılırsınız ayrıca lpg de gaz ayarı duzgun yapılmıs anormal calısma yoksa tek sorun cekıs ıse enjektor memelerınız benzıne gore kucuktur bu hıssedılır bır guc farkı olusturur

Geri