Likirti Sesi!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan akın27
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

akın27

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar son 1 haftadır sağ arka bagaj tarafından bi ses geliyor.İlk kalkış esnasında yol bozuksa araç sallandığında bi anlık alıyorum bu sesi.Acaba bagajda bişeymi çarpıyor dedim ama yok değil.Ne olabilir sizce?

Aracın deposunda ne kadar benzin var. Benzin miktarı yarım depo ve altına düştüğü zaman da bu sesi duyuyormusunuz? Benim arabamda genellikle depoda 45-50 litre benzin olunca bu ses duyuluyor. Yani benzinin depo içerisindeki çalkantısından kaynaklanıyor. Bence bu ses Opelin ayıbı.

Katalitik konvektorden olmasın

arkadaşlar bu sorunu daha önce açmıştım forumda bu ses arka bagaj kilitdinden geliyor. Serviste söküp yağlayıp tekrar takıyorlar düzeliyor.

Savaş abi genelde 20 litrenin altına düşürmüyorum.Şu anda 25 lt filan sanırım.İlk kalkışta,çok yavaş giderken ama araç tümsekte filan sallandığında oluyor sadece.Arka kısımdan lık lık diye garip ses!!

Arkadaşlar son 1 haftadır sağ arka bagaj tarafından bi ses geliyor.İlk kalkış esnasında yol bozuksa araç sallandığında bi anlık alıyorum bu sesi.Acaba bagajda bişeymi çarpıyor dedim ama yok değil.Ne olabilir sizce?
Pardon ben yanlış yorum yaptım. Sesler karıştı sanırım. Bagajın sağ tarafında ilk yardım çantasının bulunduğu bölümün içinde hareket eden veya gevşek malzeme, iyi sabitlenmemiş kriko, benzin deposu açma motoru, bagaj havalandırma ünitesi var. Onları bir kontrol edin.

Olur ben yarın bi bakarım.Teşekkürler

Geri