Libya ya İlk Bomba Düştü

Suriye'de 48 yıldır devam eden olağanüstü halin kaldırılması talebiyle düzenlenen gösteriler üçüncü gününe girerken, polisin bugün Dera kentinde toplanan binlerce göstericiye müdahale ettiği bildirildi.

Görgü tanıkları, polisin cuma günü düzenlenen gösteride ölen 2 kişinin cenazesinde toplanan binlerce kişiye müdahalesi sırasında gerçek mermi ve göz yaşartıcı gaz kullandığını, 60'tan fazla kişinin yaralandığını belirtti.

Hükümet ise, göstericileri yumuşatmak için, duvarlara yazı yazmaktan gözaltına alınan 15 öğrencinin serbest bırakıldığını duyurdu.

Tunus ve Mısır'daki ayaklanmalardan esinlenerek duvarlara yazılar yazan öğrencilerin gözaltına alınması, gösterilerin başlamasına yol açmıştı.

Dera'da cuma günü düzenlenen gösterilerde helikopterlerden ateş açılması sonucu en az 5 kişi hayatını kaybetmişti.

"PROVOKATÖRLERİN İŞİ"
Suriyeli bir yetkili, bazı provokatörlerin üst düzey asker veya polis kıyafetleri giyerek polis merkezlerini gezdikleri ve gösterilerde gerçek mermi kullanılması talimatı verdiklerini iddia etti.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'ya açıklama yapan ve kimliği ile çalıştığı kurum belirtilmeyen bir yetkili, "Bazı provokatörler yüksek düzey asker veya polis kıyafetleri giyip emniyet merkezlerini dolaşarak güvenlik görevlilerine yanlış telkinlerde bulunuyor" dedi.

Yetkili, şüpheli telkinlerde bulunanların kimler olduğunun belirlenmesi için vatandaş ve yetkililerden, "garip talimatlar verenleri ihbar etmelerini" istedi.

ESAD'DAN TAZİYE MESAJI
Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar Esad, Der'a kentinde güvenlik güçleri tarafından öldürülen 2 gösterici için taziyelerini bildirdi.

Esad'ın taziye dilediğine ilişkin resmi haber ajansı SANA'nın haberinde, göstericilerin 'şehit' olarak tanımlanması dikkat çekti.

Habere göre, Esad tarafından görevlendirilen Suriye Yerel Yönetimler Bakanı Tamer El Hacce ile Der'a'lı olan Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Miktad, Esad'ın taziye dileklerini hayatını kaybeden 2 göstericinin ailesine iletti.

Koyu yazılı olanları mutlaka okuyun.

Suriye'de yeterince ısıtılmış demek ki! Yakın zamanda orası da karışırsa hiç şaşmayın. Sonra çıkıp, Esad babasıyla birlikte zaten çok kaldı yönetimde. Demokrasi Suriyelilerin de hakkıdır demeyin. :)

Bütün bu olanlar ve olacaklar BOP/GOP çerçevesindedir. Plan sessiz ve derinden işliyor.

Bir teorinin, komplo teorisi olabilmesi için ortada delil olmaması gerekir.Sonradan yazılmış olması gerekir. Benim örneklediklerim delilin ağa babasıdır. Sonradan değil önceden yazılmış şeylerdir.

Hakan kardes,
benim demek istedigim su sen orda bunlar sehittir demissin ben onun icin dedim yoksa hiristiyan inancinda sehitlik var..ama sehit olamazlar o kendi inanclari ben bunu demek istedim...hiristiyanligi iyi bilirim 30 senem onlarla gectigi gibi cok konfrerans ve tartismalara katildim burda övünmek yok..ben yalniz sehitlige ermek icin önce sirk olmayacak yani Allah ogul karisi ruh dörtlemesi sirktir. konu uzun burda onu anlatmak hiristiyanligi tartismak degilde sehitlik öyle bir mertebe buna her müslüman erisemiyor ama sehit diyoruz iste..kaldi sirkde olan bir kavim????

Koyu yazılı olanları mutlaka okuyun.

Suriye'de yeterince ısıtılmış demek ki! Yakın zamanda orası da karışırsa hiç şaşmayın. Sonra çıkıp, Esad babasıyla birlikte zaten çok kaldı yönetimde. Demokrasi Suriyelilerin de hakkıdır demeyin. :)

Bütün bu olanlar ve olacaklar BOP/GOP çerçevesindedir. Plan sessiz ve derinden işliyor.

Bir teorinin, komplo teorisi olabilmesi için ortada delil olmaması gerekir.Sonradan yazılmış olması gerekir. Benim örneklediklerim delilin ağa babasıdır. Sonradan değil önceden yazılmış şeylerdir.

tamam öyle bir şey oldumu onuda o konuda konuşuruz. :D :D :D bunun için çok erken :D

Hakan kardes,
benim demek istedigim su sen orda bunlar sehittir demissin ben onun icin dedim yoksa hiristiyan inancinda sehitlik var..ama sehit olamazlar o kendi inanclari ben bunu demek istedim...hiristiyanligi iyi bilirim 30 senem onlarla gectigi gibi cok konfrerans ve tartismalara katildim burda övünmek yok..ben yalniz sehitlige ermek icin önce sirk olmayacak yani Allah ogul karisi ruh dörtlemesi sirktir. konu uzun burda onu anlatmak hiristiyanligi tartismak degilde sehitlik öyle bir mertebe buna her müslüman erisemiyor ama sehit diyoruz iste..kaldi sirkde olan bir kavim????

selim abicim ben seni anladım haklısında ama ben şimdi forumda yazıyorum belki hristiyan arkadaşlarımız vardır belki okuyan olur rencide etmemek lazım insanları onlar öyle sayıyorlarsa tamam bende öyle yazdım..

selim abicim ben seni anladım haklısında ama ben şimdi forumda yazıyorum belki hristiyan arkadaşlarımız vardır belki okuyan olur rencide etmemek lazım insanları onlar öyle sayıyorlarsa tamam bende öyle yazdım..
Tamam kardesim anladim :)

tamam öyle bir şey oldumu onuda o konuda konuşuruz. :D :D :D bunun için çok erken :D

Birisi diyor ki, caddeden karşıya geçerken sağına soluna iyi bak araba çarpabilir.

Öbürü de diyor ki, çarparsa bakarız. :)

Biraz böyle olmuş. :)

en güzeli odur ama çarpdımı alırız çukelataları gideriz ziyarete :D :D :D

en güzeli odur ama çarpdımı alırız çukelataları gideriz ziyarete :D :D :D

Çikolata da olur ama en güzeli ayva olur. Hatta biraz fazla almak lazım. Birgün biz de yeriz o ayvalardan belki... :) :) :)

bu fransanın ne alakası var libya ile allhım ya bombalayıp duruyor bi lanet petrol için

işin içinde fransa italya ingiltere varsa bir kaç kez daha düşünmek lazımmm