lastik yanaklarını nasıl parlatıyorsunuz???

sinan_442

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar.Ben lastikleri suya omo katarak parlatıyorum lastiklerin üzerinden 2 tur geçtiğimde çok güzel sonuç veriyor.Başka yöntem deneyen,güzel sonuç veren arkadaşlar buraya yazabilirlermi??Ama dışarıdan alınan parlatıcıları kastetmiyorum.Bizim arkadaşlar sirkeyle falan parlatıyorlarmış.başka teknik bilen varmı?Teşekkürler...

arap sabununu al sulandırmadan sür:D:D

dışardan aldıgım yok benim kendi imalim yani firmamın parlatıcısı var bi de vazalin kıremi sünger sütü sürdükden sonra vazalini elim le tekere yayıyom ve süngerlesiliyom acayip güzel oluyo ama toşda kaplıyo oda ayrıbişi:)

arap sabunu kökten çözüm :D

Kolayla bi karışım hazırlayanlar vardı ama orantıyı kaçırırsan karınca basıyormuş :D

arap sabunu eskiden kalma bişey bulaşık deterjanı pril gibi şeylerin hem sürmesi kolay hem daha iyi sonuç veriyor..lastik parlatıcıda kullandım sprey bulaşık deterjanı gibi olmuyor..en iyi lastik görüntüsü, sürdüğünüzde hem mat olmalı hemde simsiyah bir görüntü olmalı

ama netice olarak hepsi zararlı sadece su ile yıkanılması tavsiye ediliyor üreticiler tarafından...kolay gelsin

arap sabunu kökten çözüm :D
ooo rıdvan abi dönmüşşüsn siteye :D arap sabununu tek geçerim ama tozsuz yerde :D

bi de arap sabununu deneyim ozamn

the coca cola company

Bu tür ürünler lastiğe zarar verir. Sonuçta temizlik ürünleri kimyasal maddelerdir. Bol su ile durulanmadıkca yüzeylere zarar verir. Ellerinizi sabunlu bırakın bakalım neler oluyor. En iyisi lastik yüzeyler için üretilen parlatıcılar.

Geri