lastik seçimi

PARADOSK3327

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
4 adet lastik almayı düşünüyorum ama işin içinden çıkamadım, yakıt tasarufu, yol tutuşu , hız , yük endeksi, içeriye ses az vermesi, dört mevsim mi olsun yazlık mı olsun, fiyatı vs vs bir sürü olay var opal astra G 2000 hatchback

fiyat aralığın varmı bünyamin

valla şuan aklımda yok :)

İşin zor o zaman :)) ben goodrich aldım michelin yan sanayisi gibi birşeymiş. aynı lastiği o lacivert 307miede almıştım onda daha cok memnundum. TAvsiye ederim fiyatı hakkında bilgim yok ama.

hımm teşekküler abi bakalım kısmetimize ne çıkacak, Batum da ucuz mu acaba :) gitsek gezsek birde tavan bagajı alsak yakıt bedavaya çıkar mı acaba :)

yakıtınn bedavaya cıkacagı kesin ama lastigi bilmiyorum:))))

Maalesef her şey 4/4 lük olmuyor. Yumuşak hamurlu lastikler asfalt kullanımına uygun, bir çok artıları olan, daha pahalı, daha nazik yani kötü yol koşullarına fazla dayanmazlar, sert hamurlu lastikler ise daha ucuz, daha sert, özellikle kötü yol koşulları için dayanıklı olurlar.

abi önerin için teşekkürler yanlız çok kibar hep burada olan bir abisin yakın olsak bir çayını içerdim

ama ciddi ciddi gideceğim kısmetse bir gün :)

Tavsiyem kesinlikle Continental olur.. Astra Classic III aracıma adetini 210 liradan SportContact serisinden aldım.. Çok memnunum..

Geri