Kardeş Bridgestone Potenza GIII kullandım, yeni alınca yumuşak oluyor zaten tüm lastikler, 4 yıllık lastiklerden sonra Bridgestone takınca konforda artış oldu tabiki. Ama kendinde söylemişsin zaten bizim opelletin süspansiyonu sert diye. Opel VectraB2 idi eski aracım, süspansiyonlar sertti, illaki hissediliyor o sertlik istersen Michelin tak..Yalnız 1 ay sonra aracı satmaya karar verdim eski lastikleri takıp yeni sıfır gibi diye düşündüğüm Bridgestone'ları çıkardım. Temizleyip aldığım yere verdim. Temizlerken gördüklerim beni soğuttu lastiklerden. Sanki 1 aylık değil 1 yıllık lastik gibiydi. Ben ucuzada almamıştım o zaman, zarar etmemiş mi oldum şimdi. O kadar taş saplanmış lastikte konfor ve sessizlik olur mu sence ??
Ayrıca
bizim opeller artık eskisi gibi sert süspansiyonlu değil. Orta sertlikte ve oldukça konforlu. İlk aldığımda mercedes gibi gelmişti aracım, hemde Himalaya marka kışlık lastiklerle

yani sadece lastikten çok şey bekleyip boşa para vermemek lazım bence...Mercedes'e sert lastik taksan sanki tüm kasisleri hissedecekmisin, tabiki hayır...