Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BİLDS link' Alıntı:Ben aracı ilk aldıgımda 30'dan 32'ye cıkardıgımda rahatsız olmustum. Sert gelmişti ve yenıden 30 yapmıstım.
Gecende havası inmiş lastıklerın. 32 basalım dedi lastikçi. Tamam dedim. Fakat şimdi gayet iyi. Hiç rahatsızlık vermedi. İlginç. 2 ay gecınce amortisörler yumusadı galıba.
A14NET link' Alıntı:Önler 32psi da çok inik gibi duruyor. Aslında ben neden ön-arka eşit tavsiye edilmiş onuda anlayamıyorum. Aracın ağırlığının %60-65 i önde. Önler 1-2psi daha yüksek olması gerekmez mi?
Ben yazlık lastikler ile hepsi 32psi, kışlıklarda ise ön 34, arka 33psi kullanıyorum. Kışın arttırmamın sebebi genellikle yollar daha bozuk oluyor, yüksek hava da lastiği balon yapmaktan koruyor. Ayrıca lastik biraz daha yüksek basınçlı olduğunda karda çekiş yükseliyor.
045thumbsup 045thumbsup bencede 33 en ideali yükle uzun yolculuk yapılacaksa şayet arkalar 2 3 bar artırılabilirDERSİMLİ link' Alıntı:32 konforlu ama aracı yoruyor yakıt biraz daha artıyor. bence hepsini 33 veya 34 yapın ama 33 ideal.
34 iyidirmrt54 link' Alıntı:Şimdi kaçta karar kıldik benim lasyikler 17