Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kış lastiğim olmadığı için yazlıklarda bahsedeyim.. Yazın 36psi kışın 33psi kullanıyorum.. Yazın tüketime faydası oluyor sert lastiklerin ancak konfor biraz dağılıyor.. Kışın çok fazla kullanmadığım için kışlık almadım 33psi a düşürdüm lastikler biraz yumuşak olsun diye.. 4 dereceden aşağısına zaten yapacak bişey yok her türlü kayar
Ön arka aynı kullanıyorum ve farklı olmamasını tavsiye ediyorum...
Kışlık lastiklerin ne çok inik ne de çok şişik olması gerekiyor bildiğim kadarıyla. Eğer sıfır aldıysanız bir broşür veriyorlar orada yazıyor ama değilse 34psi uygun bence... Yine de diğer arkadaşlarımızın fikirlerini bekleyelim..
Ben Erzurum'da ikamet eden biri olarak yaz kış 4 lastik 34 yapıyorum. Genellikle 1-2 ayda bir kontrol ediyorum. Garajda 4-5 gün yatınca eksilebiliyor toprakta durmasına rağmen
Ben Erzurum'da ikamet eden biri olarak yaz kış 4 lastik 34 yapıyorum. Genellikle 1-2 ayda bir kontrol ediyorum. Garajda 4-5 gün yatınca eksilebiliyor toprakta durmasına rağmen