Landirenzo lpg sistemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan parcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

parcı

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Buradaki opel sahibi araçları olan arkadaşları bilgilendirmeyi kendime görev saydığım için bu sistem hakkında kısaca bilgi vermek istedim.Bugün 98 model vectra 16GL aracıma landirenzo marka sıralı sistemi arabama Kayseri OLGUNLAR LPG de takdırdım.200x8 taksite.İnanın o kadar uyumlu çalışıyor ki performansta hiç kayıp hissedemedim.Gaza geçiş ayarını motordaki suyun sıcaklığına göre değil de saniye olarak ayarlandı.20 sn içinde gaza kendi geçiyor ve hiç anlaşılmıyor.O yüzden lpg taktırmak isteyen arkadaşlar var ise landirenzo markasını tercih edebilirler.Landirenzo hakkında ilerleyen günlerde yakıt tüketimi ve faaliyeti konusunda tecrübelerimi aktaracağım.

parcı ben yaklasık 13 aydır kullanıyorum champıon tarafından montajı yapıldı 1450 lıraya 190 200 yakıyor haberın olsun

parcı ben yaklasık 13 aydır kullanıyorum champıon tarafından montajı yapıldı 1450 lıraya 190 200 yakıyor haberın olsun
Benim aracım 1600 cc .Ne yakar şehiriçi ve uzun yolda .Tşkler

kucuk motorun dezavantajı var benımkınden cok yakacagı kesın

parcı sen bi bakta madem araçlarımız aynı imiş kafana gerçekten yatarsa bende geliyimde kayseriye aynısından taktırayayım gerçi burda o paraya tartarini takıyorlar ama uyum sağlarmı bilmiyorum senbi hesaplayıver yakıtını olurmu kardeş?

Tamam.Benim taktırdığım yer daha önce bir çok markayı takmışlar ve sonunda bırakmışlar.Söylediklerine göre bu markaların 2 yıl garantisi olduğu için montajdan sonra bir çok marka sorunlar getirmiş ve sorunları çözmekden dolayı bir sürü montaj işinden olup imaj kaybetme risklerini yaşadıklarını söylediler.Şu an tek landirenzo takıyorlar .Bunlar çok büyük bir LTD şirketi,İmaja çok önem veriyorlar.Landirenzo sıralı sistem takılan arabaları montajdan sonra 2. bir ayar için görüyorlar ve uzun süre gelmediklerini söylüyorlar.Benim ilk izlenimlerim de ve çevre izlenimleri adamların doğru söylediklerini ispatlıyor.Benim bu şirkette tanıdığım kimse yok inanın.

tamam kardeş sen biraz kullan yakıtına bi bakalım bide imzanı ayarlamayı unutmuşsun sanırım

18,24 Ytl Ile 95 Km Yaptim.bunu Depoyu Fulledikten Sonra Tekrar Fulleyerek ölçtüm. 18,24/95=19,2ykr şekir Içi Km De.sizce Tüketim Nasil.

Son düzenleme:
tüpten önce yakıtınız neydi aynı arabadan bende de var bende tüp düsünüyorum

Geri