laguna-vectra

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dnanor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dnanor

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
96-98model arası 2000 cc.130-150hp arası 11-12 milyara kadar donanımlı ve güçlü bir araç arıyorum..tercihyim elbette vectra...alternatif olarakta laguna düşünüyorum..sizce lagunamı vectramı

Walla abi alcaksan Vectra al taş gibi araçlar:) renaultlarda güzel tabikide renkler ve zevkler tartışılmaz şahsen ben Vectrayı tercih ederdim:)

adnan laguna da fena değil full donanımlısı cok konforlu da o paraya bulur musun bilmem

abi ne lagunası git vectra al ama 97 olsun en az her türlü daha üstündür lagunadan

7 yıl laguna kullandık.inanki 7 yıl boyunca bir kez olsun bir tane arıza ışığı yakmadı.en ufak sorun çıkarmadı.full donanımlısını alırsan çok daha iyi olur.şu an vectra kullanıyorum.ama laguna 2.0 140 hp performansını asla vectra 2.0 den alamazsın.onuda söyleyim.biz şahsen çok memnunduk.sattığımız adamda aldıktan 2 ay sonra abi Allah razı olsun diyerek aradı bizi ama karar senin zevk senin

laguna iyi güzelde parca masraflı;)

Allah' a şükür parça ihtiyacımız olmadı, o yüzden parça fiyatları hakkında bilgim yok ama laguna faz 1 çok güzel araba

tabi ki
vectra
140 lık laguna da ii araba

baskı balata değiştirdi gecen arkadaşım
laguna 2001
400 ytl :confused:
adama dedim abi passatın 200 nasıl olur diye
bana diyorki eşşekle atı karıştırma
60 yaşındaydı
hassssssssssss.....
dedim cıktım:D

valla hiç zannetmiyorum o kadar olacağını ama doğruda olabilir