restoran derken nerde bu restoran ? gelip yemek yiiyelim hemşerimemre insan yanına peçetede koyar yaa[/quote
bu koyunlar bizim restoranttan alıntıııı
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
restoran derken nerde bu restoran ? gelip yemek yiiyelim hemşerimemre insan yanına peçetede koyar yaa[/quote
bu koyunlar bizim restoranttan alıntıııı
![]()
restoran derken nerde bu restoran ? gelip yemek yiiyelim hemşerim
yiyelim abi gel![]()
Çakmak Mah Ayna Cad. Leylak Sok. No:18
ÜMRANİYE / İSTANBUL
abi sen daha çok yemek yaparsın çok...Abicim yapmayın yaaa !!!
Ben daha eve gidip yemek yapıcam yaaa
offfff![]()
ooo uğurum adam müzmin bekarlardan..ben denizliden talipli arıyom..varsa bildiğiniz başgöz edelim derim.tek yastıkta yatsınlar derim..abi sen bekarmıydın yaa
ayıptır söylemesi geçen hafta erfelek şelalelerine gittiğimizde 3 tane kuzu üstüste çevirme yapılıyodu, biz de nasibimizi aldıkfoto eklerim
![]()
burak sen sinoplumusun. hangi ilçesinden. boyabat'ın sırık kebabı, taşköprününde kuyu kebabı meşhurdur.
hayır samsunluyum ama tatilde sinopa gittik ilk defa gezdim ben de komşu iliçok beğendim hayran kaldım. samsun daha modern yapıda olabilir daha büyük olabilir ama en azından sinop daha şirin, sahili daha güzel. samsuna sahil yolu yaptılar koca levhalarda alkol almak yasaktır yazıyo, sinopta gördük it kopuk yok serbest olmasına rağmen kimse kimseye karışmıyo ve neşeli ortam. samsundaki belediyenin sahil yolunda ise ayıpçılar sarmaş dolaş ama alkol yasak (!)