kuzu çevirme oyoyoyoyoyyyy

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrastra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
balıkesir kuzusu çok güzel masallah

denizlinin meshur enver ustasına benziyor stili ama mekan daha lüks :)

ayıptır söylemesi geçen hafta erfelek şelalelerine gittiğimizde 3 tane kuzu üstüste çevirme yapılıyodu, biz de nasibimizi aldık :D foto eklerim :D

burak sen sinoplumusun. hangi ilçesinden. boyabat'ın sırık kebabı, taşköprününde kuyu kebabı meşhurdur.

Emre siteye böyle resimler koyma kardeşim ya,bunu ikidir yapıyon,rejimdeyiz be niyetimi bozduracan bize.....gende paylaşım için sağol.

vejeteryanmı olsam?
ben pek acıkmadım resimleri görünce

burak sen sinoplumusun. hangi ilçesinden. boyabat'ın sırık kebabı, taşköprününde kuyu kebabı meşhurdur.

hayır samsunluyum ama tatilde sinopa gittik ilk defa gezdim ben de komşu ili :D çok beğendim hayran kaldım. samsun daha modern yapıda olabilir daha büyük olabilir ama en azından sinop daha şirin, sahili daha güzel. samsuna sahil yolu yaptılar koca levhalarda alkol almak yasaktır yazıyo, sinopta gördük it kopuk yok serbest olmasına rağmen kimse kimseye karışmıyo ve neşeli ortam. samsundaki belediyenin sahil yolunda ise ayıpçılar sarmaş dolaş ama alkol yasak (!)

ya öğlen öğlen baktığıma pişman oldum manzara harika:D

hayır samsunluyum ama tatilde sinopa gittik ilk defa gezdim ben de komşu ili :D çok beğendim hayran kaldım. samsun daha modern yapıda olabilir daha büyük olabilir ama en azından sinop daha şirin, sahili daha güzel. samsuna sahil yolu yaptılar koca levhalarda alkol almak yasaktır yazıyo, sinopta gördük it kopuk yok serbest olmasına rağmen kimse kimseye karışmıyo ve neşeli ortam. samsundaki belediyenin sahil yolunda ise ayıpçılar sarmaş dolaş ama alkol yasak (!)

sinop halkı gerçekten çoğu şeyi aşmış durumda. burda kimse kimseye karışmaz. benim eşim kapalı gece 12 de çarşıya tek başına rahatlıkla gönderirim en ufak bir zarar gelmez. bizim buranın sarhoşu bile çogu yerin ayığından daha zararsızdır. s10 senedir sinop tayım buraya gelipde burayı begenmedim diyen hiç görmedim.

Geri