4 Ağu 2008 #11 KaptaN55 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Kas 2006 Mesajlar 1,831 Tepkime puanı 0 Puanları 0 felç ettin beni emre Allah iyiliğini versin yaa
4 Ağu 2008 #12 ugurdalkiran Banlanan Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Eki 2007 Mesajlar 1,243 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 atomkarinca' Alıntı: Abicim yapmayın yaaa !!! Ben daha eve gidip yemek yapıcam yaaa offfff Genişletmek için tıkla ... abi sen bekarmıydın yaa
atomkarinca' Alıntı: Abicim yapmayın yaaa !!! Ben daha eve gidip yemek yapıcam yaaa offfff Genişletmek için tıkla ... abi sen bekarmıydın yaa
4 Ağu 2008 #13 CHa.AY Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 990 Tepkime puanı 0 Puanları 16 ELM' Alıntı: dj_cha' Alıntı: bi sahip çıkamadın ciiihaaattttt...sana nasıl güweniptee emanet edicem ben...mehmet abiii görmesin bunları diyim sanaa Genişletmek için tıkla ... et abla olsun gözüm gibi bakarım gerçi projesi var ama olsun bak yemekde hazır Genişletmek için tıkla ...
ELM' Alıntı: dj_cha' Alıntı: bi sahip çıkamadın ciiihaaattttt...sana nasıl güweniptee emanet edicem ben...mehmet abiii görmesin bunları diyim sanaa Genişletmek için tıkla ... et abla olsun gözüm gibi bakarım gerçi projesi var ama olsun bak yemekde hazır Genişletmek için tıkla ...
4 Ağu 2008 #14 ELM Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Haz 2008 Mesajlar 695 Tepkime puanı 0 Puanları 0 et abla olsun gözüm gibi bakarım gerçi projesi var ama olsun bak yemekde hazır[/quote] gözüne nasıl baktığını bilmiyorum ki
et abla olsun gözüm gibi bakarım gerçi projesi var ama olsun bak yemekde hazır[/quote] gözüne nasıl baktığını bilmiyorum ki
4 Ağu 2008 #15 CHa.AY Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 990 Tepkime puanı 0 Puanları 16 offf abla ya git ya vazgeçtim ben projeden
4 Ağu 2008 #16 ~~NEO~~ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 2,417 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Böyle resimler koymayın buraya arkadaşlar...Alan var, alamayan var....Yiyen var, yiyemeyen var...Milletin bir tarafları şişmesin....
Böyle resimler koymayın buraya arkadaşlar...Alan var, alamayan var....Yiyen var, yiyemeyen var...Milletin bir tarafları şişmesin....
4 Ağu 2008 #17 CHa.AY Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 990 Tepkime puanı 0 Puanları 16 NEO-CDAutomatic' Alıntı: Böyle resimler koymayın buraya arkadaşlar...Alan var, alamayan var....Yiyen var, yiyemeyen var...Milletin bir tarafları şişmesin.... Genişletmek için tıkla ... mehmet abi bizim restorant işi yatmasaydı opelim.nete ücretsizdide bu hatice ablanın esprilerinden yattı
NEO-CDAutomatic' Alıntı: Böyle resimler koymayın buraya arkadaşlar...Alan var, alamayan var....Yiyen var, yiyemeyen var...Milletin bir tarafları şişmesin.... Genişletmek için tıkla ... mehmet abi bizim restorant işi yatmasaydı opelim.nete ücretsizdide bu hatice ablanın esprilerinden yattı
4 Ağu 2008 #18 ~~NEO~~ Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 17 Ağu 2007 Mesajlar 2,417 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dj_cha' Alıntı: mehmet abi bizim restorant işi yatmasaydı opelim.nete ücretsizdide bu hatice ablanın esprilerinden yattı Genişletmek için tıkla ... Ahhh !! Kadınlar !!.......Ne onlarla olur, ne de onlarsız... Adamı, Vezir de ederler, rezil de !!!...
dj_cha' Alıntı: mehmet abi bizim restorant işi yatmasaydı opelim.nete ücretsizdide bu hatice ablanın esprilerinden yattı Genişletmek için tıkla ... Ahhh !! Kadınlar !!.......Ne onlarla olur, ne de onlarsız... Adamı, Vezir de ederler, rezil de !!!...
4 Ağu 2008 #19 CHa.AY Kayıtlı Kullanıcı 06-Ankara Katılım 9 Nis 2008 Mesajlar 990 Tepkime puanı 0 Puanları 16 NEO-CDAutomatic' Alıntı: Ahhh !! Kadınlar !!.......Ne onlarla olur, ne de onlarsız... Adamı, Vezir de ederler, rezil de !!!... Genişletmek için tıkla ... Atalar boşuna söylemiyor demekki
NEO-CDAutomatic' Alıntı: Ahhh !! Kadınlar !!.......Ne onlarla olur, ne de onlarsız... Adamı, Vezir de ederler, rezil de !!!... Genişletmek için tıkla ... Atalar boşuna söylemiyor demekki
4 Ağu 2008 #20 burakank Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 May 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 sırık kebap gibi haaa.tok karına bile acıktım sanki.