Arkadaşlar 19 Mayıs sabahı çıktıydık Assos'a doğru yola annem ve dayımla. 1saat önce gelmiş bulunuyoruz
sizle ölçümlerimi paylaşmak istiyorum.. eğer ki böyle bir tura karar verirseniz arabanızın vereceği tepki açısından yardımcı olacaktır 
Burdan otobandan bursa ayrımına kadar 130 140 civarı gittim.. oradan bursaya kadar 100 110 civarı gittim. bursadan otobana girdim ve o otobanda 140dan aşağı inmedim. havran ve ivrindiye kadar 110 120 civarı dolaştım hep bi ara yol yapım çalışması vardı tek şeride düştü yavaşlamak zorunda kaldım. sonra edremitten assos a ortalama 100km ile gittim fakat assos ayrımından sonra 80i geçemedim köy yoluydu
ayağımızın tozuyla babakaleye gittik geldik. ertesi gün adatepe(küçükkuyu)'ye gittik. oradan da ayvalık cunda yaptık. git gel ortalama 110 120 km arası bastım. Bir ertesi gün Gülpınar + Apollon Smintheon+ Alexandria Troia + Dalyan+Odunluk İskelesi+Bozcaada+Geyikli + Ayvacık istikametinden Assos'a döndük(tabi buralarda köy yolları çoktu basamadım,dağlara tırmandık indik vsvs siz anlayın hesap edin artık
). bu sabahta direk Truvaya geçtik Ayvacık üzerinden ortalama 120 130 km hızla. oradan 120km sabitlemeyle Çanakkaleye geçtik. oradanda gelibolu milli parkını baştan aşağı dolanarak gezdik. Keşana kadar 110 km hızla geldim. keşandan tekirdağa 120. tekirdağ istanbul 140 150 arası kaptırdım geldim ve ortaya çıkan tablo
dipnot: 5.2 ye hep o Keşan yokuşlarından dolayı çıktı 

buda gittiğim güzergahı görmeniz açısından genel bir harita

böyle bir şey düşünen varsa işte çıkan tablo budur arkadaşlar
paylaşmak istedim sizinle

Burdan otobandan bursa ayrımına kadar 130 140 civarı gittim.. oradan bursaya kadar 100 110 civarı gittim. bursadan otobana girdim ve o otobanda 140dan aşağı inmedim. havran ve ivrindiye kadar 110 120 civarı dolaştım hep bi ara yol yapım çalışması vardı tek şeride düştü yavaşlamak zorunda kaldım. sonra edremitten assos a ortalama 100km ile gittim fakat assos ayrımından sonra 80i geçemedim köy yoluydu

buda gittiğim güzergahı görmeniz açısından genel bir harita

böyle bir şey düşünen varsa işte çıkan tablo budur arkadaşlar