Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İçlerinde küpeli olan da var olmayan da. Sabaha kadar tanımadıkları arabalara, dağıtıcılara, kağıt toplayanlara havlıyorlar, dolayısı ile özellikle yazın uyku haram . Genelde mahalle halkına bir şey yapmıyorlar, şimdiye kadar bir saldırı, ısırma olayına denk gelmedim, ama nadiren de olsa sabahın köründe yürüyüşe çıkanları rahatsız ettiklerini duydum (evimizin arkasa park ve yürüyüş alanı), o nedenle çoğu komşum çok erken saatlerde yaptıkları sabah yürüyüşlerini bıraktı, bir de oyun oynuyacağız diye çocuklara çok ilişiyorlar, bazıları korkup kaçıyor onlar da oyununa devam ettiklerini sanıp peşlerinden koşturuyor özellikle de benim kızın bu durumdan çok korkuyor. Kaç defa söyledim koşma, onlar bu hareketleri oyun sanıyorlar diye ama çocuk işte tırsıyor bir kere. Alışsın diye köpeklerin arasından geçiyoruz, biraz faydası oldu, eskiye göre durum daha iyi. Aslında hayvanları çok seviyor ama sadece uzaktan .
bu tarz hayvanlar kışın gelmesi ve ormanlık ve dağlık alanlarda yiyecek bulamayınca şehire doğru göçler olur gecen sene askerde (Honaz dağından denizlinin köylerine doğru) kartallar ve bu baykuşlar çok fazla koyunlara saldırıyorlardı. Özellikle kuzulara