Kuş Konmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arif06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

arif06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar teras, çatı, klima üstü gibi yerlere kuş konmaması için takılan, yapıştırılan şeffaf yada beyaz diken şeklinde plastik ürünleri Ankarada satan bir yer varmı bildiğiniz?

Arkadaşlar az evvel geniş kapsamlı bir hırdavatçıdan aradığımı buldum. Konu kapanabilir.

Arif pek fayda etmez sanırım. Bu kuşlardan çekmediğim kalmadı sorma aynı dert bende de var.

Arif pek fayda etmez sanırım. Bu kuşlardan çekmediğim kalmadı sorma aynı dert bende de var.

Nadir Abi evdeki klima için aldım yağmurlar bitsin monte edip bir bakacağım. Faydası olur gibi.

Kuşlar mı konuyor?

Kuşlar mı konuyor?

Keşke konmakla kalsa afedersin pisleyip gidiyorlar :) dış ünite balkon içinde değil bina dış yüzeyinde ve üst kısmı pencere önüyle aynı seviyede. Bunu takınca konacak düz yüzey olmayacak inşallah.

yaw sorma aynı dert bende de var. Etrafını komple karton ile kapadım ayaklarını kesemedim en son yıldırma politikasına gittim marketten şu çocukların oynadığı plastik misket atan tabancalardan aldım balkon kapısı da açık gelene gidene atmaya başladım ayakları kesildi :D

:) keşke kondukları gibi gitseler... ama hediye bırakıp gidiyorlar.

:) keşke kondukları gibi gitseler... ama hediye bırakıp gidiyorlar.

Sorma bıktık resmen dedim bunların ayağını kesemez isem aklıma fena şeyler gelmeye başlamıştı :rulet:

Yok Nadir Abi insan kıyamıyor ama konuncada şişt pişt demeden duramıyorum. Pencereden gören dışarı laf atıyorum zannedecek ama çözüm buldum sanırım :)

Aldığım şey linkte var seninde işine yarar bence.

http://www.sirketce.com/arti-ilaclama-medical/urunler/kus-kondurmaz.html

Geri