Kurtlar Vadisi- TERÖR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alpasch

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
uzun süredir bekledigim dizinin yeni bölümlerini dün izledim..

önce elime cekirdek,cips aldim.. ama dizi baslayinca utancimdan biraktim..

O Sehitler aklima geldi, Onlarin Analari aklima geldi...

diziyi cok güzel cekmisler ve cok güzel bir konuya deginiyor bence... önceki bölümlerinden farkli gibi.
cekenlerin ellerine saglik..

Su cümle beni bitirdi.. "Anamiz bizi buraya misket oynamaya göndermedi.."
Ruhunuz sad olsun Sehitlerimiz...

Allah rahmet eylesin hepsinden allah razı olsun bu memleket için yaptıkları için...

Allah rahmet eylesin,ruhları şad olsun aziz şehitlerimizin;dizi de çok güzel ...

Allah şehit analarına babalarına eşlerine çocuklarına sabır versin...

dün diziyi izledim içim parçalandı ya kökünü kurutcan hepsinin:mad:

Tüm şehidlerimizin ruhu şad, makamları cennet olsun.

tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesinn!toprakları bol olsunn günahları aff olsunn!dizide başarılıı bencee pkk yaa öfkee kusuyoo!!!türkiyenin gerçek yüzünüü pkk nın gerçek yüzünü gösteriyoo!

televizyonda izlemişsinizdir belki samsun da herkes toplanıor bi cay ocagı var buyuk ekran televizyonları var ve millet mac izler gibi kurtlar vadisi izlior ben de dün aksam diziyi orda izledim ve askerlerin vuruldugu zaman ordaki insanların nasıl bagırdıgını görmenizi isterdim aglayanlar bile vardı. unuttugumuz bişeyi bize hatırlattıkları için ve TÜRK ASKERİNİN neler cektiğini gösterdikleri için pana filme cok tesekkur ederim

Bütün şehitlerimizin makamı cennet olsun.

o karakola saldırdıkları ve kamu işi yapan insanları vurdukları sahnede kendimi tutamadım :mad: :mad: :mad:

burakopel' Alıntı:
unuttugumuz bişeyi bize hatırlattıkları için ve TÜRK ASKERİNİN neler cektiğini gösterdikleri için pana filme cok tesekkur ederim

+1

Geri