Kurtlar Vadisi- TERÖR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Milletimize çektiklerini hatırlattığı ve şehitlerimiz andığı onların mücadelesini bize gösterdiği için teşekkür ederim ama aklıma Polatın çıkıp terörü kurutacağı mafyavari hareketlerle ordumuzun yıllardır uğraştığı problemi bıcakla keser gibi keseceyi gelince .

senaryoda olsa sanki dalga geçiliyormuş hissi doğuruyo bende .

Allah ülkem için iyilik yapan sadece dağda şehit olan değil düzgün yaşayan devletine her alanda görevini yapan hoşgörülü toplumuna ve toplumlara saygılı herkesin mekanını cennet eylesin.

Allah tüm şehitlerimize rahmet etsin. Kalanlarınada Allah sabırlar versin

Dizinin ilk 15 dksını izledim ve kapattım.Hem terörist hem de şehit anası olan kadınla Polatın muhabbeti sıktı beni,tiksinirim onlar da bu vatanın,bu toprağın evladı muhabbetinden..

arkadaşlar yalnızz
malesef KV terör sadece 15 bölüm sürüp bitecekmş...
açıkcası buna üzüldüm!:( :(

Bütün şehitlerimizin makamı cennet olsun

navarch' Alıntı:
Dizinin ilk 15 dksını izledim ve kapattım.Hem terörist hem de şehit anası olan kadınla Polatın muhabbeti sıktı beni,tiksinirim onlar da bu vatanın,bu toprağın evladı muhabbetinden..

kişisel görüşüne saygı duyarız....

mdellal' Alıntı:
Allah rahmet eylesin,ruhları şad olsun aziz şehitlerimizin;dizi de çok güzel ...
+1987

:alkis:
Corsa_N' Alıntı:
Milletimize çektiklerini hatırlattığı ve şehitlerimiz andığı onların mücadelesini bize gösterdiği için teşekkür ederim ama aklıma Polatın çıkıp terörü kurutacağı mafyavari hareketlerle ordumuzun yıllardır uğraştığı problemi bıcakla keser gibi keseceyi gelince .

senaryoda olsa sanki dalga geçiliyormuş hissi doğuruyo bende .

Allah ülkem için iyilik yapan sadece dağda şehit olan değil düzgün yaşayan devletine her alanda görevini yapan hoşgörülü toplumuna ve toplumlara saygılı herkesin mekanını cennet eylesin.

Geri