Kurtlar Vadisi- TERÖR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alpasch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
mdellal' Alıntı:
Allah rahmet eylesin,ruhları şad olsun aziz şehitlerimizin;dizi de çok güzel ...
+1987
makamları cennet olsun.

mdellal' Alıntı:
Allah rahmet eylesin,ruhları şad olsun aziz şehitlerimizin;dizi de çok güzel ...

+100000:alkis: :alkis:

çok pis gaza geldim...
TOPRAK EGER UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR...

navarch´isimli üyeden Alıntı
Dizinin ilk 15 dksını izledim ve kapattım.Hem terörist hem de şehit anası olan kadınla Polatın muhabbeti sıktı beni,tiksinirim onlar da bu vatanın,bu toprağın evladı muhabbetinden..
Neutral' Alıntı:
kişisel görüşüne saygı duyarız....
+1988

gokalp' Alıntı:
o karakola saldırdıkları ve kamu işi yapan insanları vurdukları sahnede kendimi tutamadım :mad: :mad: :mad:

aynen dostum

Bazı insanlara hatırlatılması gereken bir durumdu diye düşünüyorum askerin yaptıklarını unutanlar yan gelip yatıyorlar diyenlere kapak olsun ama onlarada hak vermek lazım eminim sülalesinden bir kişi böyle çarpışmanın ortasında kalmamıştır,terör halen var ve halen bizim insanımız bu pislikler yüzünden hayatlarını kaybediyorlar .

Alıntı:
navarch´isimli üyeden Alıntı
Dizinin ilk 15 dksını izledim ve kapattım.Hem terörist hem de şehit anası olan kadınla Polatın muhabbeti sıktı beni,tiksinirim onlar da bu vatanın,bu toprağın evladı muhabbetinden..

Neutral' Alıntı:
kişisel görüşüne saygı duyarız....

:alkis: :alkis:

arkadaşlar siz birde kurtlar vadisi gününde Elazığ ı görün POLAT ,MEMATİ,GÜLLÜ ERHAN IN Elazığ lı oluşundan ve dizininde çok sevilmesinden dolayı o saatte sokakdan araba bile geçmez kahveler filan milli maç havasında herkes kurtlar vadisine odaklanır. Ve

aziz şehilerimizin ruhları şad olsun.

Geri