obama da sizin için geliyodu zaten![]()
Nie obama İstanbul'a geliyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nie obama İstanbul'a geliyorDiyarbakır'da Karşılasak olmaz mı?
Adamı orda mıhlasınlar ABD türkiye savaşı patlak versin artık istenilen savaş en kısa şekilde olsun işte...
vay be şu işe bak!
bizim ülkemizin sorununu yabancı başkanlar çözüyor..
neden biz kendi içimizde çözemiyoruz hiçbirşeyi?
bu nasıl bir mantık anlamadım valla... sanki bir kürt zorla kapınıza dayanıp, size yada ailenize kötü birşey yapacak... ozaman herkes bir silah alsın, iyice Texas'a dönsün ortalık..
hem dedenizin dediği lafada katılmıyorum, en iyi kürt ölü kürttür, lafına.. okadar saçma ki çünkü, her insanı aynı kefeye koyamazsınız, her kürt yada her alevi, her süryani, her hristiyan, her yahudi, her ermeni, her vs vs vs diye uzayıp gider bu olay.. hem sitemizin forum kurallarına göre, kökenleri, topluluk veya birlikleri aşağılamak yada küçük düşürücü laf söylemek yasaktır..
sanmayın ki bu yazdıklarımdan sonra kürtüm yada kürt sempatizanıyım.. hayır, sadece objektif bakıyorum ben olaya.. ülkemize karşı saldırıda bulunan, ayrımcılık yapıp aleyhimize çalışan kürtlere karşı bende sövüp, Allah'a havale ediyorum.. ama şunuda düşünmelisiniz, ülkemizde yaşayıp, ekmeğini bu topraklarda kazanan birçok farklı kökenli kişi var ve şu sözleri söyleyen okadar çok kişi varki, ben kürtüm, aleviyim, süryaniyim, ermeniyim, lazım, çerkezim ama Türkiye'de yaşıyorum, Türkiye'de ekmek paramı kazanıyorum...
bu arada biz binlerce yildir bu topraklarda dost olarak yasadik! YASIYORUZDA
birbirimizden kiz alip kiz verdik yani kardesten daha cok oteyiz bu kin bu ofke niye ?
elimizdeki 5 parmagin 5 de birmi ? aralarindan kendini bilmezler cikiyor bu bilmezlerin icinde turkte var kürt te var
acikcasi türk - kürt diye birsey yok hepimiz TÜRKIYELIYIZ iste bu kadar varmi baskasinin itirazi
acikcasi boyle konular acilmamali forumlarda cunku din dil irk boyle forumlarda Tartisilmaz...!