Kumho performans lastik seçimi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan V.İ.P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

V.İ.P

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar arkadasımın 1,3 astra aracına 205 55 16 performans kumho lastiği dusunuyoruz bızım ıstedıgımız performans yol tutus ve ıcerıye fazla ses vermemesi kumhonun bir çok serisi ve deseni var acaba burda kullanan arkadaslar hangisini öneriyor teşekkürler

Kumho hıc ıyı bır lastık degıl bır kac konuda da buunu söyledim yakın arkadasım a3 une takdı hıc memnun degıl ıcerı ses ve gıderken arabadakılerı cok rahatsız edıyor cokcok sert

hadi ya sımdı hoslanmadım ıste

Kumho Ku31 alıp rahatlıkla kullanabilirsin.Gayet başarılı lastik.Çevremdeki çoğu kişi kullanıyor hepside lastikleriden memnun.Benimde kış lastiklerim kumho bende gayet memnunum ;)

Kumho Ku31 alıp rahatlıkla kullanabilirsin.Gayet başarılı lastik.Çevremdeki çoğu kişi kullanıyor hepside lastikleriden memnun.Benimde kış lastiklerim kumho bende gayet memnunum ;)

efet ku 31 modelını cok ovduler bana yarın gıdıp bakıcam

ku-31 kullanıyorum. Fiyatına göre gayet tatminkar bir lastik.

Kumho kışlıklarda daha başarılı , yazlık serilerde ise ku31 kullanılabilir.Yalnız Kumho'ların genelinde ıslakta yol tutuş daha zayıf.Ses konusunda da çok başarılı değil malesef.
Bende Kumho düşünmüyor değilim ama , Yokohama alacak gibiyim sanki.

bende ku 25 var 205/40/17 gayet memnunum

Bence Toyo Tires TX1R alın. hem performans alırsınız hem gerçek yol tutuşu. Hiç ses vermez. gayet şık bir deseni vardır. Fiyatıda makuldur. Kore lastiği yerine Japon malı kullanmış olursunuz. Ben kullanıyorum ve çok memnunum maşallah.

toyonun fıyatları ne durumda birde ben 205 55 16 dusunuyordum 205 50 16 nasıl durur bıraz alcalsın ıstıyorum fazla yukselcek gıbı gelıo bana

Geri